Norsk Orientering

Innlegg i Utviklingsforslag > Min terminliste

 • AleksShamles AleksShamles
  onsdag 30 mars 2022 klokken 13.44

  Pour augmenter les chances de guérison d'un problème d'érection assez désagréable, vous n'avez pas à faire grand-chose. Rendez - vous simplement sur cette page, suivez le lien pour acheter le site , puis vous pourrez enfin comprendre pourquoi vous avez de tels problèmes et le publier aujourd'hui.

 • Bjørn Axel Gran
  onsdag 17 oktober 2012 klokken 22.34

  Ser at de internasjonale løpa er lagt inn :-)

  men, da de ikke er tilordnet noen krets, så er de heller ikke søkbare. Kan løses med å utvide søkekriterie til "ingen krets"

 • Rune Rystad
  torsdag 11 oktober 2012 klokken 7.34

  Ang. lagrede søk. Her er en omvei som kanskje oppfyller ønsket inntil videre: Når du har stilt opp et søkeresultat, så finnes det knapp øverst til høyre med "Lenke til denne siden". Den url'en kan en ta vare på - som f.eks. et bokmerke i nettleseren.

 • Bjørn Axel Gran
  onsdag 10 oktober 2012 klokken 15.41

  Det ville også være nyttig om en kunne søke på Norgescupløp. Dette fordrer at dette er lagt til som en ekstra tag (søkbar, men ikke nødvendigvis synlig).

  I ei ønskeliste kan man legge til at et utvalg av Internasjonale konkurrarnser (VM, EM, verdenscup, JWM, WMOC, JEC, ...) og store/viktige utenlanske løp (Tiomila, Jukola, O-ringen, 25-manna) kunne ha vært nyttige (Jfr NOF sitt terminlisteskjelett). Dette vil være til hjelp både for de planlegger deltagelse og arrangement til å unngå unødvendige kollisjoner.

 • Bjørn Axel Gran
  onsdag 10 oktober 2012 klokken 15.20

  Ved planlegging av deltagelse i fremtidige løp er søke funksjonen i terminlista fin. Men, jeg må gjøre nytt søk hver gang (tror jeg - rett meg hvis jeg gjør noe feil). Det burde være mulig, når innlogget å lagre et søk som "Min terminliste" (ved nye søk kan man f.eks få valg om man vil erstatte "Min terminliste" eller la være)

Annonser

IOF Eventor