Norsk Orientering

Forum

Velkommen til Eventors forum! Har kan du diskutere Eventor sammen med NOFs Eventor-ansvarlige, utviklere og andre brukere av Eventor. Forumet består av et antall kategorier som igjen inneholder emnebaserte tråder. Du må være pålogget for å opprette tråder og skrive innlegg i forumet.

Supporthjelp

Forumet er først og fremst for diskusjon mellom brukere. Har du supportspørsmål, besøk vår spørsmål og svar-side eller kontakt support.

Kategorier

 • Tråder for generell diskusjon om Eventor.
 • Tråder som handler om feilsøking. Husk å legge ved en nøyaktig beskrivelse av feilen, inkludert hvordan en kan gjenskape den, samt den relevante feilmeldingen. Da øker sjansen for at du får hjelp!
 • Tråder som beskriver funksjoner som du savner i Eventor.

Siste 10 innlegg

10 | 20 | 50 | 100

 • Xyzz Sdfl
  i går klokken 23.17

  StoreOpinion.CA is an online platform to participate in the Loblaws companies(No Frills, Real Canadian Superstore) Survey contents and enter the monthly lucky ... visit my profile

 • Jame Seo
  i går klokken 22.00

  I just found this blog and have high hopes for it to continue. Keep up the great work, its hard to find good ones. I have added to my favorites. Thank You.Superbly written article, if only all bloggers offered the same content as you, the internet would be a far better place..  kora star

 • Asad Azeem
  i går klokken 20.44

  The property is lined with several beaches, and one is even clothing optional. Other amenities include watersports with private instruction and there are several land sports, including croquet. 

  best jamaica all inclusive family resorts

 • Norman Bencks
  i går klokken 20.40

  Hi. A principal questão do utilizador no aviator online é quando levantar dinheiro. Afinal de contas, o montante dos ganhos depende disso. É simples: quanto mais cedo a retirada, mais baixas são as probabilidades. Se parar mais tarde, pode perder. Muitos jogadores pensam cuidadosamente nas estratégias e desenvolvem as suas próprias tácticas individuais. Se não tiver a certeza de começar a jogar, vamos conhecer as críticas de outros utilizadores.

 • Mark Ultra
  i går klokken 20.04

  Hei. Jeg ser din bekymring om å velge din egen eller leid bolig. Men hvis du spør dette spørsmålet, blir det til en viss grad klart at du er klar til å kjøpe ditt eget hjem. Hvorfor kaste bort penger for andres, hvis du kan betale for din egen. Så jeg kan gi deg et nettsted hvor du kan Beste forbrukslån. Jeg håper min mening var nyttig for deg. Lykke til med alt.

 • AleksShamles AleksShamles
  i går klokken 19.29

  Det er en tidlig tilbakebetaling titt på https://beste-kredittkort.no/rabattkort/ , rask lånebehandling , en minimumspakke med dokumenter-det er alt jeg ble tiltrukket Av her lett. Satsen er tilstrekkelig, lavere enn i andre selskaper, og låneperioden kan velges opptil fem år. Jeg hadde lån fra dem året før sist, og i forrige måned utstedte jeg et lån igjen. Betingelsene passer, det viktigste er å betale i tide, så generelt apu normer.

 • Balance Blind
  i går klokken 19.20

  Jeg har hørt om lån. Du kan søke glemte navnet. Alt fungerer bra i selskapet, raskt, uten problemer. Jeg liker bonussystemet og det faktum at ved hjelp av bonuser kan du forlenge lånet. Generelt kan du trygt kontakte dem.

 • AleksShamles AleksShamles
  i går klokken 19.16

  Jeg for min del synes det er bedre å eie egen bolig. Da gjør du akkurat det du vil. Du trenger ikke ha godkjennelse fra andre. Om du skulle være uheldig å skade noe er det din bolig. Hvis du går for enebolig kan du bygge på og sette opp garasje om det er plass til det. Men du må søke om byggetillatelse om garasjen er større enn 50 kvm.og din nabo må godkjenne byggingen. Du kan bygge veranda og sette opp garasje. Om du går for å leie kan du ikke gjøre noenting uten tillatelse. Og mange huseiere går ikke med på at du gjør endringer. Og du har full ansvar om noe skulle bli ødelagt. Da må du erstatte og betale for det som er ødelagt og betale den som må utføre arbeidet

 • Balance Blind
  i går klokken 18.53

  Om det er bedre å leie enn å eie? Det kommer an på inntekten din, an på om du har sparepenger nok og det kommer an på renta. Om du har råd til å betale både renter, avdrag andre faste utgifter og en sannsynlig renteøkning, og har mulighet til selv å velge når du eventuelt skal selge en bolig du kjøper, kan det lønne seg å kjøpe. Men hvis du har usikker lønn og lite sparepenger, og flytter ofte på grunn av jobb eller andre grunner, kan det bli veldig dyrt å kjøpe. Hvis prisene på bolig faller til under det du har i lån, kan du måtte selge og likevel sitte igjen med lån du må betale for. Det skjedde med en del uheldige folk på nittitallet. Fordelen med å ha boliglån og eie bolig er at det du betaler gjør at du gradvis eier mer av den boligen du bor i. Leier du bolig, skjer det ikke, men du betaler heller ikke masse penger i renter til banken.

 • Tafoj Tafoj
  i går klokken 18.52
   

Annonser

IOF Eventor