Norwegian Orienteering Federation

Posts in Utviklingsforslag > Min terminliste

 • AleksShamles AleksShamles
  Wednesday 30 March 2022 at 13:44

  Pour augmenter les chances de guérison d'un problème d'érection assez désagréable, vous n'avez pas à faire grand-chose. Rendez - vous simplement sur cette page, suivez le lien pour acheter le site , puis vous pourrez enfin comprendre pourquoi vous avez de tels problèmes et le publier aujourd'hui.

 • Bjørn Axel Gran
  Wednesday 17 October 2012 at 22:34

  Ser at de internasjonale løpa er lagt inn :-)

  men, da de ikke er tilordnet noen krets, så er de heller ikke søkbare. Kan løses med å utvide søkekriterie til "ingen krets"

 • Rune Rystad
  Thursday 11 October 2012 at 7:34

  Ang. lagrede søk. Her er en omvei som kanskje oppfyller ønsket inntil videre: Når du har stilt opp et søkeresultat, så finnes det knapp øverst til høyre med "Lenke til denne siden". Den url'en kan en ta vare på - som f.eks. et bokmerke i nettleseren.

 • Bjørn Axel Gran
  Wednesday 10 October 2012 at 15:41

  Det ville også være nyttig om en kunne søke på Norgescupløp. Dette fordrer at dette er lagt til som en ekstra tag (søkbar, men ikke nødvendigvis synlig).

  I ei ønskeliste kan man legge til at et utvalg av Internasjonale konkurrarnser (VM, EM, verdenscup, JWM, WMOC, JEC, ...) og store/viktige utenlanske løp (Tiomila, Jukola, O-ringen, 25-manna) kunne ha vært nyttige (Jfr NOF sitt terminlisteskjelett). Dette vil være til hjelp både for de planlegger deltagelse og arrangement til å unngå unødvendige kollisjoner.

 • Bjørn Axel Gran
  Wednesday 10 October 2012 at 15:20

  Ved planlegging av deltagelse i fremtidige løp er søke funksjonen i terminlista fin. Men, jeg må gjøre nytt søk hver gang (tror jeg - rett meg hvis jeg gjør noe feil). Det burde være mulig, når innlogget å lagre et søk som "Min terminliste" (ved nye søk kan man f.eks få valg om man vil erstatte "Min terminliste" eller la være)

Advertisements

IOF Eventor