Norsk Orientering

Innlegg i Utviklingsforslag > Mine arrangementer bør kunne vises for ingen, alle eller alle i klubben

 • Gee Branzi
  mandag 12 juli 2021 klokken 4.58
 • Bjørn-Willy Arntzen
  tirsdag 2 april 2013 klokken 12.03

  Etter vinterdvalen, tar jeg opp denne videre nå. Nettopp det med familietilknytning ser ut til å være en nødvendighet, for å kunne vise ovenfornevnte informasjon. Se også egen tråd jeg har opprettet om dette emnet 'Familierelasjoner'

 • Magne Wiig Mathisen
  torsdag 22 november 2012 klokken 10.53

  Dette er en god ide. Og en kombinasjon av de foreslåtte valg vil vel være mest hensiktsmessig, der de med klubb-rolle alltid ser resultatene til alle i klubben, og der hver enkelt kan åpne for enten Alle, Klubben eller Kun meg (som i Bjørn Willy's originale forslag). Det er vel ikke noen familietilknytning inne i Eventor i dag, så en link mot det kan vel bli vanskelig?

 • Jo Inge Fjellstad
  søndag 4 november 2012 klokken 12.03

  Enig i at det ikke bør helt åpent for alle uten samtykke, Einar, men Bjørn-Willys første forslag var vel bra?

 • Einar Tommelstad
  lørdag 27 oktober 2012 klokken 20.50

  Jeg er skeptisk til at vi legger det helt åpent  slik at hvem som helst kan se sorterte resultater for enkeltpersoner. Selv om resultatlister fra en konkurranse er offentlig så mener jeg at Eventor ikke skal utlevere systematiske resultater for enkeltpersoner.

  Men å kunne se familiemedlemmenes arrangementer, og eventuelt at de med klubb-rolle (f eks påmeldingsansvarlig som er typisk for en uttakingskomite å inneha) kan ha tilgang til klubbløpernes resultatlister er gode forslag synes jeg.

 • Bjørn-Willy Arntzen
  onsdag 17 oktober 2012 klokken 21.15

  Ja, jeg er også med på at å legge den åpen uansett ikke endrer på noe, informasjonen er jo allerede tilgjengelig på en annen form.

 • Rune Rystad
  onsdag 10 oktober 2012 klokken 12.07

  For UK i en klubb, kunne det vært gunstig å kunne se klubbløperes resultater i en sesong sånn rimelig sentralt. Hvis en er klubbadministrator, så får en det til med virtuell innlogging, men det er litt "juks".

  Trenger forresten oversikten over en persons resultater være tilgangsbeskyttet? En finner det jo ved å klikke seg rundt (dvs. lete) via arrangementene. Hva med at alle kan se en persons resultatoversikt ved å klikke på et løpernavn?

  Hvis denne linken blir slått på fra listen over klubbens medlemmer, så blir UK også glade.

 • Bjørn-Willy Arntzen
  fredag 28 september 2012 klokken 8.53

  Hadde vært kjekt å kunne lagt på en innstilling i profilen med synlighet på 'Mine arrangementer' 

  Valg kunne vært

  • Offentlig/Alle
  • Klubben
  • Kun meg selv
  Videre kunne man da i resultatlisten hatt link på hver enkelt person, basert på synligheten, og ved å klikke på en person, så ville du fått alle dens resultater.
  I dagens løsning, med meg selv og 2 unger, så blir det for mye logg inn / logg ut for å se denne listen.

Annonser

IOF Eventor