Norwegian Orienteering Federation

Posts in Utviklingsforslag > Mine arrangementer bør kunne vises for ingen, alle eller alle i klubben

  • Gee Branzi
    Monday 12 July 2021 at 4:58
  • Bjørn-Willy Arntzen
    Tuesday 2 April 2013 at 12:03

    Etter vinterdvalen, tar jeg opp denne videre nå. Nettopp det med familietilknytning ser ut til å være en nødvendighet, for å kunne vise ovenfornevnte informasjon. Se også egen tråd jeg har opprettet om dette emnet 'Familierelasjoner'

  • Magne Wiig Mathisen
    Thursday 22 November 2012 at 10:53

    Dette er en god ide. Og en kombinasjon av de foreslåtte valg vil vel være mest hensiktsmessig, der de med klubb-rolle alltid ser resultatene til alle i klubben, og der hver enkelt kan åpne for enten Alle, Klubben eller Kun meg (som i Bjørn Willy's originale forslag). Det er vel ikke noen familietilknytning inne i Eventor i dag, så en link mot det kan vel bli vanskelig?

  • Jo Inge Fjellstad
    Sunday 4 November 2012 at 12:03

    Enig i at det ikke bør helt åpent for alle uten samtykke, Einar, men Bjørn-Willys første forslag var vel bra?

  • Einar Tommelstad
    Saturday 27 October 2012 at 20:50

    Jeg er skeptisk til at vi legger det helt åpent  slik at hvem som helst kan se sorterte resultater for enkeltpersoner. Selv om resultatlister fra en konkurranse er offentlig så mener jeg at Eventor ikke skal utlevere systematiske resultater for enkeltpersoner.

    Men å kunne se familiemedlemmenes arrangementer, og eventuelt at de med klubb-rolle (f eks påmeldingsansvarlig som er typisk for en uttakingskomite å inneha) kan ha tilgang til klubbløpernes resultatlister er gode forslag synes jeg.

  • Bjørn-Willy Arntzen
    Wednesday 17 October 2012 at 21:15

    Ja, jeg er også med på at å legge den åpen uansett ikke endrer på noe, informasjonen er jo allerede tilgjengelig på en annen form.

  • Rune Rystad
    Wednesday 10 October 2012 at 12:07

    For UK i en klubb, kunne det vært gunstig å kunne se klubbløperes resultater i en sesong sånn rimelig sentralt. Hvis en er klubbadministrator, så får en det til med virtuell innlogging, men det er litt "juks".

    Trenger forresten oversikten over en persons resultater være tilgangsbeskyttet? En finner det jo ved å klikke seg rundt (dvs. lete) via arrangementene. Hva med at alle kan se en persons resultatoversikt ved å klikke på et løpernavn?

    Hvis denne linken blir slått på fra listen over klubbens medlemmer, så blir UK også glade.

  • Bjørn-Willy Arntzen
    Friday 28 September 2012 at 8:53

    Hadde vært kjekt å kunne lagt på en innstilling i profilen med synlighet på 'Mine arrangementer' 

    Valg kunne vært

    • Offentlig/Alle
    • Klubben
    • Kun meg selv
    Videre kunne man da i resultatlisten hatt link på hver enkelt person, basert på synligheten, og ved å klikke på en person, så ville du fått alle dens resultater.
    I dagens løsning, med meg selv og 2 unger, så blir det for mye logg inn / logg ut for å se denne listen.

Advertisements

IOF Eventor