Norsk Orientering

Innlegg i Utviklingsforslag > Laste opp vedlegg til klubbaktiviteter

 • Elizabeth Curtis
  torsdag 4 mai 2023 klokken 6.59

  Awesome dispatch! I am indeed getting apt to over this info, is truly neighborly my buddy. Likewise fantastic blog here among many of the costly info you acquire. Reserve up the beneficial process you are doing here. fasssauna mit vorraum

 • Elizabeth Curtis
  tirsdag 2 mai 2023 klokken 13.51

  great

 • Magne Wiig Mathisen
  torsdag 22 november 2012 klokken 10.57

  Vi prøver etter beste evne å benytte klubbaktivitet i Eventor til all "intern" påmelding (klubbturer, treningssamlinger, årsfester, ungdomskvelder osv), og ser at det fungerer bra. Men det hadde jo vært veldig fint om man i det minste fikk lagt inn ett vedlegg med innbydelsen e.l. som Jo Inge er inne på.

 • Jo Inge Fjellstad
  onsdag 7 november 2012 klokken 0.48

  Tillater meg å gjenta ønsket ... i og med at det har gått "noe" tid, og vi har sett at det ikke ble noe umiddelbart, og lurer på om det kan komme på sikt ;-)

  Har veldig forståelse for at det er saker på ønskelista som må prioriteres, men samtidig så antar jeg også at noen ting er enkle å fikse mens andre ting på ønskelista er mer omfattende/kompliserte. Da er det mitt håp at de mer omfattende/kompliserte som prioriteres ikke ligger der til hinder for at de enkle også kan løses. 

  Dette ønsket - altså mulighet for å laste opp fil som vedlegg til klubbaktiviteter - ser jeg for meg er av de mer enkle tingene å løse (men korriger meg gjerne om jeg tar feil!).

 • Einar Tommelstad
  tirsdag 22 november 2011 klokken 21.02

  Ønsket er registert. Men vi har mange ting på ønskelista, så jeg tør ikke love noe umiddelbart.

  Oppfordrer for øvrig klubbene til benytte/prøve ut klubbaktivitet i Eventor som påmeldingssystem til årsfester, vintersamling eller annen aktivitet der en ikke skal laste opp resultater etterpå.

 • Jo Inge Fjellstad
  tirsdag 22 november 2011 klokken 13.42

  Lite liv her på forumet for tida, så jeg svarer på eget innlegg ved å utdype og begrunne ønsket:

  En av de fine tingene med klubbaktivitetene på Eventor er jo at hvemsomhelst i klubben kan legge ut slike - informasjon trenger altså ikke gå gjennom klubbens web-snekker.

  Ofte er det slik at de(n) ansvalige for en aktivitet, det være seg ei trening, samling eller en fest, har tatt seg bryet med å snekra en lekker innbydelse, gjerne i pdf-format. Når det ikke går an å laste opp slikt som vedlegg til aktivitet, så må likevel klubbens web-snekker involveres (plassere fila på egen web, og så lenke opp til denne fra teksten i klubbaktiviteten i Eventor), og da kunne man like greit brukt egen web til hele greia ...?

 • Jo Inge Fjellstad
  søndag 13 november 2011 klokken 17.38

  Det ville vært kjekt om man kunne laste opp dokumenter som vedlegg til klubbaktiviteter, slik man kan til arrangementer.

Annonser

IOF Eventor