Norwegian Orienteering Federation

Posts in Utviklingsforslag > Laste opp vedlegg til klubbaktiviteter

 • Magne Wiig Mathisen
  Thursday 22 November 2012 at 10:57

  Vi prøver etter beste evne å benytte klubbaktivitet i Eventor til all "intern" påmelding (klubbturer, treningssamlinger, årsfester, ungdomskvelder osv), og ser at det fungerer bra. Men det hadde jo vært veldig fint om man i det minste fikk lagt inn ett vedlegg med innbydelsen e.l. som Jo Inge er inne på.

 • Jo Inge Fjellstad
  Wednesday 7 November 2012 at 0:48

  Tillater meg å gjenta ønsket ... i og med at det har gått "noe" tid, og vi har sett at det ikke ble noe umiddelbart, og lurer på om det kan komme på sikt ;-)

  Har veldig forståelse for at det er saker på ønskelista som må prioriteres, men samtidig så antar jeg også at noen ting er enkle å fikse mens andre ting på ønskelista er mer omfattende/kompliserte. Da er det mitt håp at de mer omfattende/kompliserte som prioriteres ikke ligger der til hinder for at de enkle også kan løses. 

  Dette ønsket - altså mulighet for å laste opp fil som vedlegg til klubbaktiviteter - ser jeg for meg er av de mer enkle tingene å løse (men korriger meg gjerne om jeg tar feil!).

 • Einar Tommelstad
  Tuesday 22 November 2011 at 21:02

  Ønsket er registert. Men vi har mange ting på ønskelista, så jeg tør ikke love noe umiddelbart.

  Oppfordrer for øvrig klubbene til benytte/prøve ut klubbaktivitet i Eventor som påmeldingssystem til årsfester, vintersamling eller annen aktivitet der en ikke skal laste opp resultater etterpå.

 • Jo Inge Fjellstad
  Tuesday 22 November 2011 at 13:42

  Lite liv her på forumet for tida, så jeg svarer på eget innlegg ved å utdype og begrunne ønsket:

  En av de fine tingene med klubbaktivitetene på Eventor er jo at hvemsomhelst i klubben kan legge ut slike - informasjon trenger altså ikke gå gjennom klubbens web-snekker.

  Ofte er det slik at de(n) ansvalige for en aktivitet, det være seg ei trening, samling eller en fest, har tatt seg bryet med å snekra en lekker innbydelse, gjerne i pdf-format. Når det ikke går an å laste opp slikt som vedlegg til aktivitet, så må likevel klubbens web-snekker involveres (plassere fila på egen web, og så lenke opp til denne fra teksten i klubbaktiviteten i Eventor), og da kunne man like greit brukt egen web til hele greia ...?

 • Jo Inge Fjellstad
  Sunday 13 November 2011 at 17:38

  Det ville vært kjekt om man kunne laste opp dokumenter som vedlegg til klubbaktiviteter, slik man kan til arrangementer.

Advertisements

IOF Eventor