Norsk Orientering

Innlegg i Utviklingsforslag > Hva skjer med "gamle klubbaktiviteter"?

 • Gee Branzi
  mandag 12 juli 2021 klokken 5.04

  Not really sure.. I'm kinda new here

   

  https://seoroseville.com

 • Peter Näsholm
  søndag 25 november 2012 klokken 17.52

  Besvarer meg selv her...

  Det viser seg at man ved å først trykke "Rediger klubbaktivitet" (F eks http://eventor.orientering.no/Activities/Edit/81) får tilgang til en fungerende lenke for å laste ned påmeldingene på MS Excel-format.

  Dermed har jeg klart å finne påmeldingsinformasjonen jeg søkte. Men det kunne fortsatt vært kjekkt å slippe å måtte gå via eksport til  MS Excel.

 • Peter Näsholm
  søndag 25 november 2012 klokken 17.33

  1) Jeg prøver å sammenstille informsjon til min klubbs årsberetning og hadde nok forventet meg at det skulle vært mulig å se hvem som var påmeldt til klubbaktivetene vi haft Eventor-påmelding til.

  • Hvordan gjør jeg for å finne disse? Når jeg klikker på lenker som tidligere har pekt til aktiviteten (f eks http://eventor.orientering.no/Activities/Show/81), så får jeg kun informasjonen "Klubbaktiviteten er ikke synlig." 

  • Jeg kan gjenfinne aktiviteten ved å velge "rediger klubbaktiviteter" og søke på "alle måneder" 2012. Men lenken til å se hvem som var med (som var påmeldt) virker fortsatt ikke.

  2) Jeg benytter også anledningen til å undersøke om IT-utvalget har planer om å innrette muligheter til å ha etteranmeldingsfister for klubbarangement (se tråden jeg startet i august: http://eventor.orientering.no/Forum/Thread/88 ) 

  Liksom Jo Inge Fjellstad har uttrykkt i forumet tidligere, håper også jeg at dere som utvikler og vedlikeholder Eventor ikke helt bortprioriterer enkle-og-raske fikser/tillegg, bare fordi det finnes andre omfattende/kompliserte ting som skal gjøres.

  3) Jeg vet at mye av utviklingen av Eventor skjer på dugnadsbasis. Mange takk for deres innsats for norsk (og svensk) Orientering!

Annonser

IOF Eventor