Norwegian Orienteering Federation

Posts in Utviklingsforslag > Gjøre etteranmelding mulig til klubbaktiviteter

 • Steve Steve
  Monday 15 March 2021 at 12:34

  Our Primary Care Medical Billing Services guarantees the accuracy of over 98% first bill pass rate, high-quality billing services.

 • Einar Tommelstad
  Sunday 23 September 2012 at 19:12

  IT-utvalget er ikke et permanent utvalg med plikter, men noen gode hjelpere vi har veldig god bruk når forbundet trenger faglig støtte i IT-spørsmål. :-)

  Vi i styret og administrasjonen leser forumet og forslagene som kommer, men ønskelisten for utvikling av Eventor er som ofte ellers lengre enn budsjettene rekker til. Vi må derfor prioritere blant alle ønskene vi og andre har.

 • Peter Näsholm
  Saturday 8 September 2012 at 12:11

  Mats>> Tack för svar!

  IT-utvalget>> Leser dere her? Kan dere bekrefte at mitt forslag er mottatt? Tenkte sende önsket direkte til dere, men jeg finner ikke ut hvem dere er eller hvordan dere kan kontaktes ellers. (Prövde meg uten hell her: http://www.orientering.no/omnorskorientering/Sider/Utvalgogkomiteer.aspx på NOFs hjemmeside )

 • Mats Troeng
  Tuesday 4 September 2012 at 11:53

  Det går givetvis att göra, men det är tyvärr inte jag som tar beslutet om och i så fall när det ska göras. Får hänvisa till NOF:s IT-utvalg i den här frågan.

 • Peter Näsholm
  Tuesday 28 August 2012 at 10:21

  Hei Mats med flere Eventor-utviklere.

  Kan dere gjøre det mulig å definere etteranmeldingsfrister også til klubbaktiviteter?

  Det ville i mange tilfeller gjort jobben for reiseansvarlige enklere. Nå blir det mye fiksing og triksing med å temporært gjenåpne påmeldingen eller andre tungvindte løsninger for å få inn dem som bommer fristen. I tillegg blir de da ikke merket med etteranmeldingsflagg.

Advertisements

IOF Eventor