Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Resultater forsvinner ved opplasting

 • Dagfinn Øksenholt
  tirsdag 21 august 2012 klokken 23.34

  Dersom det er eTiming som benyttes må det først genereres resultatlister for å oppdatere plass på løperne. Når det er gjort velges Datautveksling Eventor -->Resultater

 • Mats Troeng
  tirsdag 21 august 2012 klokken 22.18

  Jag tittade på resultatfilen och problemet var att det förekom tomma placeringselement (<ResultPosition></ResultPosision>). Tar man bort dem så går det bra att ladda upp resultatfilen - jag har precis gjort det - men det bästa vore förstås att placeringarna kom med rätt från början.

 • Jon Arve U Engebakken
  fredag 17 august 2012 klokken 14.14

  Hei

  Skal laste opp resultater til Eventor, men kun de klassene med en fullført deltaker kommer opp i resultatlisten i eventor.

  Etter å ha lastet opp filen til Eventer kommer jeg til fanen som viser hvilke klasser og antall deltakere i hver klasse. Her stemmer antall deltakere pr klassse. Merker av for alle klasser og trykker importer.

  Når jeg så kommer til neste side og går til resultater vises kun de klassene som har en fullført deltaker. I en klasse vises to løpere men der har den ene brutt. Alle klasser som har 2 eller flere fullførte deltakere vises ikke.

  Har tidligere lastet opp resultater uten dette problemet.

  Jon Arve Engebakken

Annonser

IOF Eventor