Norsk Orientering

Innlegg i Generelt > Legge inn individuelle klasser på et stafettarrangement

 • Hairdresser Blogger
  tirsdag 16 november 2021 klokken 10.51

  The above info given on airlines is help and would like it if you post more like it. Keep posting and sharing such content. Also Read - AOL Login

 • Jo Inge Fjellstad
  onsdag 15 august 2012 klokken 0.27

  -> Dagfinn

  Enig at det ikke er noe stort problem for meg som arranger å importere fra to Eventor-løp. Bare bittelitt ekstraarbeid å sette opp to Eventor-løp istedenfor ett. For deltakere vil jeg jo tro at det ville vært ryddigere og lettere å finne fram om ett arrangement hadde bare en oppføring.

  -> Einar

  Nettopp. Er klar over at det er slik det er per i dag i Eventor, men innlegget mitt var altså å tolke som et mildt ønske om å vurdere endring av dette på sikt (dog ingen stor sak). Forøvrig ser jeg ikke noe problem med geografisk atskilte deler av arrangementet selv om påmeldingene har kommet inn gjennom én oppføring i Eventor, men som du sier så er det en helt annen diskusjon ...

 • Einar Tommelstad
  tirsdag 14 august 2012 klokken 22.01

  Da er det jeg som blander sammen tingene. :-) Moralen blir vel at de som skal organisere mål og tidtaking både må tenke gjennom praktisk organisering av målområde(ne) (noen ganger er jo "publikumsløp" plassert i et annet hjørne av arena), og ikke minst øve litt på forhånd med tidtakerprogrammet som skal benyttes.

  Jeg får holde meg til å svare for Eventor. I Eventor defineres et arrangement som stafett eller individuelt før en oppretter klasser. Klassene som kan opprettes er da enten stafettklasser eller ind. klasser. Det foreligger ikke planer om å endre på dette.

 • Dagfinn Øksenholt
  tirsdag 14 august 2012 klokken 19.05

  Det var nytt for meg at arrangører ønsker to baser i samme arrangement, en for ind og en for stafett, det er langt mere arbeid å ha to baser enn en felles base.

  Jeg benytter alltid felles base og utfører da import fra to påmeldinger i Eventor, en for de individuelle og en for stafett.

  Ser ikke noen problemer med at det er to løp i Eventor.

   

   

 • Jo Inge Fjellstad
  tirsdag 14 august 2012 klokken 1.03

  -> Einar

  Ønsker de fleste arangører ulike databaser, sier du? Hvorfor skulle de egentlig ønske det? Jeg ønsker i alle fall å kjøre alle på samme, og mener det hadde vært kjekt både for arrangør og deltakerne å slippe å forholde meg til to løp i Eventor.

 • Einar Tommelstad
  søndag 12 august 2012 klokken 17.55

  Ja, de fleste arrangører foretrekker å ha adskilte databaser for tidtakingen og da må en opprette adskilte arrangementer i Eventor. Stafetten blir ett arrangement og de ind. klassene blir ett annet.

  I prinsippet kan en lage stafettklasse med én etappe, men det blir jo litt rart.

  Bruk gjerne info-feltet (finnes på 'Generelle opplysninger') for å gi deltakerne en påminnelse om at det er en annen påmelding i for ind. klasser.

 • Torbjørn Kravdal
  mandag 16 juli 2012 klokken 11.56

  Jeg lurer på akkurat det samme.

 • Vibeke Lamark
  fredag 13 juli 2012 klokken 14.53

  For orden skyld: Vi skal selvfølgelig også ha noen N-klasser også.

 • Vibeke Lamark
  fredag 13 juli 2012 klokken 14.52

  På arrangementet vårt KM stafett 26. august har jeg lagt inn stafettklassene. I tillegg skal jeg legge inn noen individuelle klasser: D10, H10, H11-12, C-åpen. Hvordan klarer jeg det? Må det legges som et eget arrangement samme dag?

  Mvh Vibeke

Annonser

IOF Eventor