Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Endre klubbens kortnavn?

 • Ovile Wade
  torsdag 19 august 2021 klokken 17.33

  There are the players can be like fortnite free skins play it game here hope you got it.

 • Steve Steve
  tirsdag 9 mars 2021 klokken 11.30

  Rhode Island, a U.S. state in New England, is known for sandy shores and seaside Colonial towns. MaxRemind top rank medical billing company offers medical billing services in Rhode Island, home health software and medical credentialing service in USA. We also offer medical credentialing services in all states of USA.

 • Pål Bårdsen
  tirsdag 29 mai 2012 klokken 22.38

  Dersom vi har benyttet kortnavn som klubbnavn i tidtakerprogramvaren er det en metode for å kjenne igjen klubbnavn tilsvarende som vi har for løpere uten id når resultater er lastet opp?(for å knytte klubbnavn til rett klubb id i eventor -og dermed få logo foran klubb))

  Alternativt kan vi kjøre søk erstatt på xml filen på navnet, men dette øker jo sjansen for feil i filen.

 • Mats Troeng
  torsdag 24 mai 2012 klokken 11.52

  IOF XML-specifikationen ger möjlighet att ange både kortnamn och "vanligt" namn på klubbarna. Eventor använder sig däremot alltid av det "vanliga" namnet.

 • Einar Tommelstad
  torsdag 24 mai 2012 klokken 0.03

  Her skjønte jeg ikke spørsmålet tror jeg. Logo er ikke avhengig av lengden på klubbnavnet.

  Når det gjelder navn på Sandnes IL, så er det også en klubb i Finnmark som heter Sandnes IL, derfor trengs spesifiseringen av fylke. Det er ikke anledning til å ha ulik betegnelse/navn på klubben på lokale løp og større løp (det er det samme navnefeltet som blir brukt).

 • Pål Bårdsen
  onsdag 23 mai 2012 klokken 11.41

  I løp brukes gjerne "OK" som forkortelse for Orienteringsklubb, ser i xml fil som lastes til eventor er det tag for kortnavn for klubb. Hvordan kan vi legge inn kortnavn for klubber i eventor slik at vi får opp logo som er registrert på klubbene som vi får opp om vi setter klubbnavn uten forkortelse?

  (Eks tar "Sandnes IL (Rogaland)" stor plass i resultatlister og Sandes IL er godt nok for lokale løp)

Annonser

IOF Eventor