Norsk Orientering

Innlegg i Utviklingsforslag > Strekktider

 • Martin Dev
  onsdag 1 mars 2023 klokken 10.00

  This post was a great read, providing a well-rounded overview of the topic with valuable insights and practical takeaways. Agence Web Marrakech

 • Jame Seo
  torsdag 16 februar 2023 klokken 17.38

  After working with Caldwells, I was very overwhelmed with their products. Being in the industry for years, I could say that it is really hard to find one with high quality materials at an affordable price. https://caldwells.com/ is the link to their site to save time and money as well.

 • Gee Branzi
  mandag 12 juli 2021 klokken 5.46

  You did greattoday

   

   

  how to get funding

 • Jo Inge Fjellstad
  torsdag 10 mars 2011 klokken 20.20

  Takk for svar!
  Har forsåvidt allerede brukt forslaget ditt til "workaround" i løpet vårt her om dagen. Funker jo forsåvidt greit det, men det ville jo vært enklest for alle parter om også strekktider ble tatt inn i Eventor-systemet. Tolker din "per i dag" som at det står på lista over ting som kommer :-)

 • Einar Tommelstad
  torsdag 10 mars 2011 klokken 18.03

  Det er per i dag ikke visning av strekktider i Eventor. Foreløpig er dermed en mulig løsning å legge til en link (metode: legg til dokument på arrangementet i Eventor). Hvis arrangementet ikke har et websted som består over tid kan et alternativ være å laste opp en fil i Eventor (samme metode som over, men fil i stedet for link).

 • Jo Inge Fjellstad
  torsdag 10 mars 2011 klokken 14.22

  Med forbehold om at funksjonen er der, men at jeg er dårlig til å leite: Jeg savner mulighet til å vise strekktider i Eventor.

Annonser

IOF Eventor