Norsk Orientering

Innlegg i Generelt > Opplasting starttider

 • Anders B. Øksenholt
  onsdag 28 september 2011 klokken 12.36

  "Gjenstående nå er at alle løpere legres "hver for seg" på klubbnivå. Klubbkodene kommer fra palisoft-oppsettet. Startliste pr klubb blir nå en-og-en løper, selv o de tilhører samme klubb Hvordan koble disse til samme / rett klubb ?"

  - For at løpere skal havne i en "Eventor-klubb" må Eventor-id følge med klubben ved import av start-/resultatlister. For eTiming sin del ligger denne id'en i et felt (Interkode) på klubben. Dette feltet fylles ut ved henting av påmeldinger/klubber fra Eventor. Kan også fylles ut manuelt om en ønsker det.

 • Jon Petter Nielsen
  tirsdag 27 september 2011 klokken 19.17

  Jeg hadde trøbbel med å lage startliste.xml i eTiming/eventor-skjermbildet. De virket som det var mange varianter med enkelte klasser som manglet. Lagde en xml manuelt i tekst-editor med alle kalsser iine. Deretter slettet jeg alle påmeldingene i Evenor, da gikk import av startlister fra xml greit.

  Gjenstående nå er at alle løpere legres "hver for seg" på klubbnivå. Klubbkodene kommer fra palisoft-oppsettet. Startliste pr klubb blir nå en-og-en løper, selv o de tilhører samme klubb Hvordan koble disse til samme / rett klubb ?

 • Jon Petter Nielsen
  tirsdag 27 september 2011 klokken 18.09

  Harry Lagerts Nattcups 4 løp er registrert i Eventor.

  Vi bruker vi fortsatt palisoft for påmelding (flerdagers). Dette er "kulturelt" / historisk betinget; og blir kanskje endret neste år. Tidtakingssystem er "MTR Offline", deretter eTiming, også dette historisk, det blir neppe endret med det første

  HL2 i Eventor: Jeg har importert data fra palisoft til en tom eTiming base, og laget klasser og klassekoder likt i eTiming og Eventor (tror jeg) og deretter kan jeg laste opp "startlister" (=påmeldingslister; alle har samme tid) med datautvekslingsbildet. Funker tilsyelatende OK

  Men jeg får kun over tre klasser, feilfritt, men mangler en. Hvor starter jeg å lete etter mismatch?. Klassenavn, koder og "kortkoder" virker litt kaotisk.  Hva gjør jeg i Eventor for evt å matche klassekoder? 

Annonser

IOF Eventor