Norwegian Orienteering Federation

Posts in Feilsøking > Får ikke meldt meg på noen løp. mangler link

 • Steve Steve
  Monday 15 March 2021 at 12:36

  Our Private Practice Medical Billing Services guarantees the accuracy of over 98% first bill pass rate, high-quality billing services.

 • Mats Troeng
  Thursday 7 July 2011 at 17:15

  Enligt inbjudan för tävlingen sker anmälan via svenska Eventor, http://eventor.orientering.se. Du behöver skapa en ny användare i detta system om du inte har det sedan tidigare eftersom norska och svenska Eventor inte är sammanlänkande.

 • Roger Nyhus
  Wednesday 6 July 2011 at 23:13

  Btw, jeg har prøvd med IE7, og google chrome 12.x, med samme resultat.

 • Roger Nyhus
  Wednesday 6 July 2011 at 23:04

  På terminliste har ikke løpet noen check bok for å velge. I følge bruksanvisning skal man da gå inn på løps detaljene, og da skal man kunne finn en link for å melde seg på. Med min forholdsvis nyopprettede bruker id, som jeg nå bruker for første gang, kan jeg ikke finne noe link på løps detalj siden for å melde meg på. Hva gjør jeg ? Jeg har lagt inn brikke nummer , forhåndsdefinerte klasser , klubb o.l på mine sider. er det noe mere som kreves for at jeg skal kunn emelde meg på ? ( desverre får jeg ikke lagt inn attachment for å vise dere) det står bare "legge inn i kalender" og "tilbake" på toppen av skjermbildet under " og ikke de andre linkene som bruksanvisningen sier skal være der ( jeg har eksporter til kalender da, som ikke det står noe om i bruksanvisningen)

  Arrangementsinformasjon: Morokulien 2-dagers"

  Jeg har prøvd på flere forskjelige løp også lengre frem i tid. Fantikke svar på dette i "forumet" eller i "spørsmål og svar"

Advertisements

IOF Eventor