Norwegian Orienteering Federation

Posts in Utviklingsforslag > Tvillinger og påmelding

 • Gee Branzi
  Monday 12 July 2021 at 4:46

  Really practical! Interesting post

   

  couples therapy near me

 • Steve Steve
  Wednesday 10 March 2021 at 8:29

  General surgery is a surgical specialty that focuses on abdominal contents including the esophagus, stomach, small intestine, large intestine, liver, pancreas, gallbladder, appendix and bile ducts, and often the thyroid gland. MaxRemind top rank medical billing company the USA offers general surgery medical billing services and medical credentialing services to General surgery physicians in all states of the USA at the lowest rates.

 • Jo Inge Fjellstad
  Tuesday 7 June 2011 at 18:07

  Med forbehold om at jeg fortsatt ikke helt skjønner hva du mener, Thierry ... ;-)

  ... jeg er tilbøyelig til å være enig med Anders, her. Registrering av et klubbmedlem er jo en engangshendelse, og det bør ikke vøre behov for mange i klubben med slik rettighet.

  Når først medlemmene er registrert, så ser jeg ikke behovet for såkalt foresatt-rettighet for påmelding, ettersom da hvem som helst, uansett rettighet kan melde på hvem som helst i samme klubb.

  Men, du tenker kanskje på at det kunne være kjekt med sånn foresatt-kobling for å kunne ha tilgang til å gjøre endringer i instillinger på ønskete klasse, brikkenummer osv., og kanskje også ha enkel tilgang til resultathistorikk for sine barn?

 • Thierry Matthey
  Tuesday 7 June 2011 at 14:01

  Kanskje kom ikke poenget mitt helt frem.

  I tillegg til admin-rettigheter for klubb som jeg allerede nevnte, boer det vaere foresatt-rettigheter som ligger noe mellom klubb og vanlig bruker. Hvis 1/2 trenger admin-rettigheter for klubb hva er poenget med aa skille med vanlig bruker? Rettighetene boer vaere iht maalet, ikke for aa vaere kjipt, men for unngaa uhell.

   

 • Anders B. Øksenholt
  Tuesday 7 June 2011 at 13:11

  Det er jo en mulighet å få noen med admin-rettigheter i klubben til å registrere personer som medlemmer. Disse kan da meldes på av alle andre som er medlem i samme klubb, ref http://eventor.orientering.no/Faq/Show/38. Man behøver altså ikke noen utvidet rettighet for å kunne melde på andre.

 • Thierry Matthey
  Tuesday 7 June 2011 at 9:27

  Helt enig med begge. Selv har jeg or ergret meg, men jeg ser jo at det er fult mulig aa unngaa flere paalogginger for aa melde paa barna. F.e.: Hvis du har admin-rettigheter for din klubb kan du ordne paamelding til andre medlemer.  Hvorfor ikke ha mulighet aa logge seg paa som foresatt og ha mulighet aa kytte barna til den / dem? Det er per i dag og mulig aa logge seg paa med krets-rettigheter. Mener mekanismene  er der. Mener at det skal vaere innen rekkevidde.

   

 • Einar Tommelstad
  Monday 6 June 2011 at 22:49

  "Dagens it-verden" innebærer dessverre en del uønsket atferd. Krav om pålogging i Eventor for å melde på seg selv eller andre klubbmedlemmer øker i våre øyne terskelen for å misbruke systemet (blant annet fordi påmeldinger logges og falske identiteter kan fjernes).

  Vi tror likevel at det o-løpere vil sette størst pris på med å ha egen bruker i Eventor er at påmeldinger og resultater samles på ett sted. På denne måten får hver o-løper automatisk sitt eget resultatarkiv.

 • Kristian Nilsen Sandnes
  Monday 6 June 2011 at 17:46

  Det må da vel i dagens it-verden være mulig at jeg som far til 2 gutter på 14 kan melde på begge UTEN å måtte opprette enda en bruker på meg selv. Jeg finner ihvertfall ingen anne mulighet nå enn å opprette enda en profil og brukernavn og passord. Det begynner å bli mange passord å huske på etter hvert.

Advertisements

IOF Eventor