Norsk Orientering

Innlegg i Utviklingsforslag > Eksportmuligheter

 • Gee Branzi
  mandag 12 juli 2021 klokken 4.47

  You have lots of potential!

   

   

  https://eyelashextensionsdallastx.com

 • Joshu Tucker
  mandag 22 februar 2021 klokken 10.04

   

  Recently, a new online casino in Latvia https://mr.bet/  has opened. The institution immediately attracted potential customers with lucrative offers, a bonus program and a rich list of slot machines.
 • Kale Anna
  lørdag 20 juni 2020 klokken 10.08

  I think I need to learn more, thank you for sharing red ball

 • Dagfinn Øksenholt
  torsdag 26 mai 2011 klokken 19.33

  --> Jo Inge

  Uttrykte meg nok litt uklart , mitt ønske for xls var ifbm med import i de tilfeller der det er ønskelig med ekstra info som feks seeding mm og til annet bruk der det er aktuelt med xls.

  eTiming har integrert løsning for kommunikasjon mot Eventor, startlister for NM Sprint og CraftCup i Arendal er lastet opp fra eTiming.

   

 • Jo Inge Fjellstad
  torsdag 26 mai 2011 klokken 12.06

  -> Dagfinn

  De andre mest brukte norske tidtakingssystemene har integerert løsning for kommunikasjon mot Eventor, så man slipper å bekymre seg for format på fileksport. eTiming kommer vel sikkert også straks med tilsvarende ...

  Uansett er jeg enig i at fornavn og etternavn like gjerne kan splittes i Excel-filene - om man skulle behov for slik fil til et eller annet formål så er det lettere å slå sammen to kolonner enn å dele opp.

   

 • Einar Tommelstad
  torsdag 26 mai 2011 klokken 8.11

  Fornavn og etternavn i ulike kolonner er satt på ønskelisten.

 • Dagfinn Øksenholt
  onsdag 25 mai 2011 klokken 22.38

  Ønsker at fornavn og etternavn splittes slik at fornavn/mellomnavn i kolonne A og etternavn i kolonne B. Da vil xls-fila enkelt kunne benyttes for import i bla eTiming.

   

 • Einar Tommelstad
  onsdag 25 mai 2011 klokken 18.16

  Og som ikke-innlogget er det svært enkelt å kopiere fra weblistene og selv lime inn i et regneark...

 • Jo Inge Fjellstad
  onsdag 25 mai 2011 klokken 15.51

  To mulige tolkninger av spørsmålet her, og Einar dekker tilfellet der arrangør ønsker å få ut oversikt i Excel for sitt arrangement.

  Hvis man derimot ønsker å få ut en oversikt til Excel over påmeldte fra egen klubb til andres arrangementer, så er også det mulig: Klikk "Klubben", "Arrangementsdeltakere" og "Opprett rapport". Jeg er dog usikker hvilken rolle man må ha for denne tilgangen, men antakelig må man være påmelder eller administrator.

 • Einar Tommelstad
  onsdag 25 mai 2011 klokken 8.57

  Eksport av påmeldinger til excel kan gjøres fra "Påmeldingsoversikt". Du må ha rolle som arrangementsansvarlig i arrangørklubben.

 • Ronny Moan
  tirsdag 24 mai 2011 klokken 23.37

   

  Er det mulig å få til funksjonalitet for eksport av påmeldingslister (f.eks. alle påmeldte fra en klubb i et arrangement) til excel? Ser det ligger slik eksportmulighet av selve terminlista, men ikke påmeldingslista.

Annonser

IOF Eventor