Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Påmeldingsfrister

 • Play Solitaire
  onsdag 14 juli 2021 klokken 10.22

  I really appreciate this wonderful post that you have provided for us. I assure you this would be beneficial for most people.

  play solitaire

   

 • smith Abbey Smith
  fredag 12 juni 2020 klokken 10.41

  føler anger at jeg ikke visste dette før jeg leste artikkelen din!

  mini royale 2

 • Tibor Vári
  tirsdag 20 september 2016 klokken 11.24

  I arrengementsbildet står det 3 frister hvor den midteste skjønner jeg ingenting av:


 • Thierry Matthey
  tirsdag 26 april 2011 klokken 8.43

  Antar at det brukes eTiming, men sikker mulig aa importere med litt skripting e.l. :-) Det som er kjedelig at en ikke faar resultatet under min side, hvis en ikke legger til Eventor-loeper-ID (tror jeg) i resultatfilen som uploades.

  Etter at overgangen til Eventor har syknet ned, kan jeg bare konstatere at det er noe av det beste som har blitt introdusert. Naa slipper jeg alt styr aa holde orden paa leoperdatabase for karuselløp (Sprintcup & Nattcup i Bergen) med sammenlagt og paamelding. Hovedgrunnen er innfoering av unikt loeper-ID og at leoperne maa selv registrere seg og oppdatere sitt profil.

  Stor takk til Mats et. al.

   

   

   

   

   

 • Jo Inge Fjellstad
  onsdag 20 april 2011 klokken 16.32

  -> Eirik

  Bare litt nysgjerrig: Hvorfor benytte Palisoft til påmeldinga nå som det kan gjøres rett i Eventor? (ikke det at Palisoft er noe dårlig påmeldingssystem, men likevel ...).

 • Mats Troeng
  onsdag 20 april 2011 klokken 11.38

  Det visade sig att man måste använda en klass av annan klasstyp än öppen klass i detta specialfall.

  Jag satte klasstypen till elitklass och då går det att sätta båda fristerna. Se bara till att sätta rätt datum, jag har inte koll på vad som ska användas.

 • Eirik Nordbrøden
  onsdag 20 april 2011 klokken 10.40

  Vi skal bruke Palisoft som påmeldingssystem for et løp nå i mai. Jeg la derfor inn en "fake" klasse uten å tillate påmelding for å kunne få inn påmeldingsfrsiten i terminlista. Dette fungerte helt greit, men da jeg anga både påmeldingsfrist og etteranmeldingsfrist var det alltid etteranmeldingsfristen som kom opp i terminlista. Dette vil være veldig forvirrende for deltakerne da de nok vil tro at dette er ordinær frist. Er det noen triks her jeg ikke har sett.

Annonser

IOF Eventor