Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Tilgjengelige klasser mangelfult

 • Mikael Olausson
  fredag 8 april 2016 klokken 7.55

  Det er riktig at det er arrangøren du må kontakte. Når en arrangør oppretter klassene til arrangementet, kan arrangøren bestemme minimums- og maksalder for hver klasse.

  Eventor har opprettet standard-klasser man kan velge, og da er 15 år valgt som minimum for alle eldre (enn 15-16) klasser t.o.m. D21(E), slik du beskriver. Så arrangøren har i de tilfellene du nevner valgt en annen minimumsalder selv.

  Her er et skjermdump av hvordan oppretting av klasser ser ut (klassene som er lagt inn er noen av standard-klassene til Eventor nederst): http://bildr.no/image/aW5yVE9q.jpeg

 • Berit Sofie Wiklund
  søndag 3 april 2016 klokken 22.53

  Ved påmelding i Eventor kan man såvidt jeg kan se ikke melde seg på i en klasse som ikke er tilgjengelig via nedtrekksmenyen. D15-16 har iflg. konkurransereglene lov å løpe eldre klasser t.o.m D21. Når prøver å melde på D15-16-løper i D17-18 ser jeg at dette er mulig i enkelte løp (eks. Lørdagskjappen) men ikke i andre løp (eks Smaaleneløpet - der er forøvrig D21E og A tilgjengelige klasser men ikke D17-18E og D19-20E). Er det arrangøren jeg må kontakte hvis ønsket klasse ikke finnes i nedtrekksmenyen?

Annonser

IOF Eventor