Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Tilgjengelige klasser mangelfult

 • Steve Steve
  torsdag 11 mars 2021 klokken 6.47

  The financial power of your mental health practice is correlated to timely billing and account compensation. At MaxRemind we have years of experience of mental health billing services. MaxRemind offers Mental Health Medical Billing Services, Mental Health Medical credentialing services and home health software in all states of USA.

 • Mikael Olausson
  fredag 8 april 2016 klokken 7.55

  Det er riktig at det er arrangøren du må kontakte. Når en arrangør oppretter klassene til arrangementet, kan arrangøren bestemme minimums- og maksalder for hver klasse.

  Eventor har opprettet standard-klasser man kan velge, og da er 15 år valgt som minimum for alle eldre (enn 15-16) klasser t.o.m. D21(E), slik du beskriver. Så arrangøren har i de tilfellene du nevner valgt en annen minimumsalder selv.

  Her er et skjermdump av hvordan oppretting av klasser ser ut (klassene som er lagt inn er noen av standard-klassene til Eventor nederst): http://bildr.no/image/aW5yVE9q.jpeg

 • Berit Sofie Wiklund
  søndag 3 april 2016 klokken 22.53

  Ved påmelding i Eventor kan man såvidt jeg kan se ikke melde seg på i en klasse som ikke er tilgjengelig via nedtrekksmenyen. D15-16 har iflg. konkurransereglene lov å løpe eldre klasser t.o.m D21. Når prøver å melde på D15-16-løper i D17-18 ser jeg at dette er mulig i enkelte løp (eks. Lørdagskjappen) men ikke i andre løp (eks Smaaleneløpet - der er forøvrig D21E og A tilgjengelige klasser men ikke D17-18E og D19-20E). Er det arrangøren jeg må kontakte hvis ønsket klasse ikke finnes i nedtrekksmenyen?

Annonser

IOF Eventor