Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Finne person med status "klubbløs" (ved påmelding i patruljeløp)

 • Mikael Olausson
  torsdag 10 september 2015 klokken 10.39

  Hei,

  problemet mitt oppstår når jeg skal melde på to deltakere i et patruljeløp, og der den andre deltakeren ikke har noen klubb (altså "klubbløs"). Slik jeg ser det, er det ikke mulig å finne denne klubbløse personen (og dermed heller ikke mulig å melde på disse to i et lag)

  Vanligvis kan man trykke på "Endre organisasjon", og deretter finne riktig Organisasjon (klubb) ved å søke/bla i lista. Og deretter finne personen under riktig Organisasjon. Men, det finnes ingen organisasjon som heter "klubbløs", og om man lar feltet stå tomt (altså at det står [Velg]), så kommer det ingen navn. Det er noen som virker som mulige alternativer, slik som organisasjonene "none" eller "noteam" / "NOTEAM", men disse er også tomme (bortsett fra ett medlem i NOTEAM).

  Jeg vil tro dette problemet oppstår hver gang man skal finne en person i Eventor som er klubbløs, og ikke kun i patruljepåmelding, men dette har jeg ikke testa.

  Er det noen som vet om dette er en bug, at det er jeg som ikke finner ut av det, eller om det er en ønsket begrensning i Eventor?

  mvh Mikael

Annonser

IOF Eventor