Norwegian Orienteering Federation

Posts in Feilsøking > Får ikke lastet opp resultater for alle klasser

 • Steve Steve
  Thursday 11 March 2021 at 6:20

  MaxRemind neuropsychologist medical billing is best solution for the practitioners throughout USA. We have a specialized and expert billing team for neuropsychology billing. MaxRemind Inc offers neuropsychologist medical billing services, Neuropsychologist medical credentialing services and home health software in all states of USA.

 • Astrid Nyvoll
  Thursday 11 June 2015 at 10:42

  Må navn på klasse være identisk på eventor og etiming for at det skal fungere? Jeg forandret klassenavn for å skille mellom dame og herre klasser. Dame og herreklassene ble slått sammen i etiming fodi de hadde sammenavn. Jeg har forandret navnene på eventor slik at de stemmer med de jeg har i etiming nå. Prøvde på nytt, men får opp denne feilen: Feil under resultatopplasting
  HTTP/1.1 500 Internal Server Error

 • Astrid Nyvoll
  Thursday 11 June 2015 at 9:56

  Fikk ikke lastet opp resultater i alle klasser etter løpet i går kveld. Prøvde i dag med samme resultat. Alle D/H/N klassene ble lastet opp, men for de eldre løperene var det 2 km 3 km 4km og 5km klasser. De får jeg ikke lastet opp. Hvordan kan jeg få lastet opp resultatet fra de klassene?

Advertisements

IOF Eventor