Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Lenken "Dette løpet inngår i serien" mangler

 • Hassan Raza
  onsdag 6 juli 2022 klokken 11.29

  You always share a amazing knowledge on this forum i like that check our review on https://skycapnews.com/

 • Milloy Johns
  onsdag 11 mai 2022 klokken 21.13

  We are doing everything possible to make our professional paper writing service affordable for https://essaysrescue.com/customessaymeister-review/  everybody. At, every client can buy essay at a reasonable price. And here is why.

 • Steve Steve
  tirsdag 9 mars 2021 klokken 11.17

  Maine, the north easternmost U.S. state, is known for its rocky coastline, maritime history and nature areas like the granite and spruce islands of Acadia National Park. MaxRemind top rank medical billing company offer medical billing services in Maine, home health software and medical credentialing service in USA.

 • Jo Inge Fjellstad
  søndag 12 juni 2016 klokken 13.27

  Takk for innspill. Fikk tilsvarende svar på e-post til support, men uten alle løsningsvariantene.

  I og med at vi er godt inne i vår karusell nå, så ville løsning 1 og 2 gi en del ekstraarbeid, vi jeg tro (antar at serien ikke bare kan flyttes over fra klubbnivå til kretsnivå, og at den måtte opprettes på nytt). Får huske å be om tilgang på kretsnivå før neste sesong. 

  Har testa at løsning 3 virker, så satser på den for denne sesongen.

 • Mikael Olausson
  fredag 10 juni 2016 klokken 14.12

  Dette er ikke en mangel, men slik Eventor fungerer. Se her for et mer utfyllende svar:

  Sitat:

  "

  Serier i Eventor "tilhører" den personen/klubben som oppretter serien. Det innebærer at serien arver egenskaper fra den personen som oppretter serien. Dette fordi en klubb skal kunne ha en intern poengserie for sine løpere og også kunne benytte andre klubbers arrangementer til å samle poeng i sin interne poengserie(!).
   
  Hvis en ønsker en poengserie åpen for flere klubber så må den opprettes av en person med krets-rolle i Eventor. Roller i Eventor tildeles den samme brukeren en allerede har, en får bare opp en nedtrekksmeny under navnet sitt der en velger hvilken rolle en opererer med.
   
  Mulige løsninger for dere er:
  1) At du får tildelt arrangementsansvarlig-rolle i Eventor på kretsnivå slik at du kan håndtere serien på dette nivået.
  2) At du får en med kretsrolle i Eventor til å opprette serien for deg.
  3) At du får arrangementsansvarlig i de løpene som er med i serien eller en med kretsrolle i Eventor til å legge til din klubb (som da må være administrator for serien) som medarrangør på de aktuelle arrangementene.
  "
 • Jo Inge Fjellstad
  torsdag 2 juni 2016 klokken 17.14

  Så vidt jeg skjønner har vi fortsatt samme problem i år. Det er kun hvis man er medlem av klubben som opprettet serien at man får opp lenken til serien. Størstedelen av internettpublikummet, inkludert medlemmer av de andre klubbene som arrangerer enkeltløp, får altså ikke lenke til serien (og lever derfor i den tro at serieansvarlige gjør en slurvete jobb og ikke legger ut sammenlagtlista). 

 • Torbjørn Kravdal
  lørdag 30 mai 2015 klokken 19.38

  Jeg opplever akkurat det samme i Mjøs-o's RingAlm-cup.

 • Jo Inge Fjellstad
  lørdag 30 mai 2015 klokken 10.30

  Normalt dukker der det opp en ekstra boks ute til høyre når et løp inkluderes i en serie, med overskrift "Serier" og teksten "Dette løpet inngår i serien ...", med lenke til aktuell serie.

  Denne boksen dukker ikke opp for Foll-O-karusellen

  Jeg mistenker at det har noe med at de enkelte løpene i serien arrangeres av andre klubber enn klubben som opprettet selve serien (Ås IL). 

  For Foll-O-karusellens del så dukker boksen opp i ett tilfelle; hvis undertegnede logger inn som Ås IL-bruker så ser jeg boksen ....

  Det hadde jo vært nyttig for alle andre å få opp boksen også.

Annonser

IOF Eventor