Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Mangelfull algoritme for visning av "Turorientering i din nærhet"?

 • Roger Lysnes
  søndag 12 april 2015 klokken 21.40

  I Larvik kommune finnes det 2 arrangører av tur-orientering (Larvik OK og Hedrum OL). Mulig det også er andre steder i landet hvor det er mer enn en arrangør av tur-orientering som sokner til samme by/tettsted. Da vil dette innlegget også gjelde dem.

  Det virker som om tur-o-forslag kun kommer opp når jeg har logget meg inn. Og da er det stort sett (alltid?) tur-o-forslag fra Larvik OK som synes i Eventor. Dette kommer kanskje av at min hjemstedsadresse er nærmere tur-o-stedene til Larvik OK enn til tur-o-stedene til Hedrum OL (GPS-avstand?). Eller er det noe annet som styrer dette?

  Dette blir imidlertid ikke riktig da vi har to tilbydere av tur-orientering i Larviksdistriktet, men bare en av dem synes i Eventor for de aller fleste brukere. Årsaken til dette er at de aller fleste bor i, eller veldig nære, Larvik by.

  Det kan derfor virke som om algoritmen som finner turorientering i min nærhet er litt mangelfull. Den burde ha kommet med forslag fra begge (alle) tilbydere innenfor samme kommune.

  Håper dere kan forklare litt nærmere hvordan algoritmen fungerer - og kanskje utbedre den noe også. Er jo greit at tilbyderne i samme kommune for lik "reklametid" i Eventor.

Annonser

IOF Eventor