Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Mangelfull algoritme for visning av "Turorientering i din nærhet"?

 • Kimberly Kimberly
  tirsdag 13 september 2022 klokken 14.47

  This article gives the light in which we can observe the reality. This is very nice one and gives indepth information. Thanks for this nice article. graphic design

 • Tebiti3638 Alis
  torsdag 8 september 2022 klokken 13.28

  Thanks for posting this info. I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative. I can't wait to read lots of your posts. 먹튀검증

   

 • Kimberly Kimberly
  søndag 4 september 2022 klokken 14.06

  I love visiting sites in my free time. I have visited many sites but did not find any site more efficient than yours. Thanks for the nudge! อนิเมะ

 • Roger Lysnes
  søndag 12 april 2015 klokken 21.40

  I Larvik kommune finnes det 2 arrangører av tur-orientering (Larvik OK og Hedrum OL). Mulig det også er andre steder i landet hvor det er mer enn en arrangør av tur-orientering som sokner til samme by/tettsted. Da vil dette innlegget også gjelde dem.

  Det virker som om tur-o-forslag kun kommer opp når jeg har logget meg inn. Og da er det stort sett (alltid?) tur-o-forslag fra Larvik OK som synes i Eventor. Dette kommer kanskje av at min hjemstedsadresse er nærmere tur-o-stedene til Larvik OK enn til tur-o-stedene til Hedrum OL (GPS-avstand?). Eller er det noe annet som styrer dette?

  Dette blir imidlertid ikke riktig da vi har to tilbydere av tur-orientering i Larviksdistriktet, men bare en av dem synes i Eventor for de aller fleste brukere. Årsaken til dette er at de aller fleste bor i, eller veldig nære, Larvik by.

  Det kan derfor virke som om algoritmen som finner turorientering i min nærhet er litt mangelfull. Den burde ha kommet med forslag fra begge (alle) tilbydere innenfor samme kommune.

  Håper dere kan forklare litt nærmere hvordan algoritmen fungerer - og kanskje utbedre den noe også. Er jo greit at tilbyderne i samme kommune for lik "reklametid" i Eventor.

Annonser

IOF Eventor