Norsk Orientering

Innlegg i Utviklingsforslag > Kartlink til parkering ?

 • Gee Branzi
  mandag 12 juli 2021 klokken 4.08

  Practice makes perfect

   

  marriage advice

 • Keiko Kuunisen
  torsdag 15 april 2021 klokken 11.48
  Jeg har hatt lignende problemer i landbruket. Men det viktigste her er at hvis du vet at gode leverandører og produkter av høy kvalitet, så mange ting blir enklere og klarere. Det er derfor jeg foretrekker å bruke produkter og tjenester av dette selskapet https://www.truck1eu.no/utstyr/frontlastere-for-traktor Disse gutta vet hva slags ting bønder trenger, og jeg liker deres produkter.
 • Vino Nuurimi
  torsdag 15 april 2021 klokken 10.31
  I cargo transport, slike problemer er ofte møtt og jeg har gjentatte ganger støtt på det faktum at problemet med navigasjon og parkering er en veldig vanlig ting. Det er også veldig viktig å ha en god bil, som vil hjelpe deg utføre noen av dine handlinger.
 • Bjørn-Willy Arntzen
  torsdag 21 august 2014 klokken 11.59

  I dagen sløsning er det jo et o-flagg som markerer samlingsplass, og det bruker jeg til å putte inn i navigasjonsystemet i bilen ('Send til Bil' i maps.google.no, utrolig kjekt ...)

  Men det jeg egentlig trenger er jo koordinatene til parkeringen, har blitt brent et par ganger når tilførselsveien til parkering har vært noe helt annet enn til arena.

  Så mitt forslag er at arrangør kan legge inn en alternativ koordinat til parkering i tillegg, og så kommer det opp som et P ikon i maps.google.no

Annonser

IOF Eventor