Norsk Orientering

Innlegg i Feilsøking > Får ikke til å melde meg på

 • Einar Tommelstad
  mandag 21 mai 2012 klokken 15.48

  Gaute, du var registrert på en ikke-NOF-klubb "BUL Tromsø" som noen hadde opprettet. Da får du ikke meldt deg på annet enn nærløp iht konkurransereglene. Vi har nå slått sammen klubbene, slik at alle er medlem av NOF-klubben "IL BUL-Tromsø".

 • Gaute Stavik
  mandag 21 mai 2012 klokken 11.04
  Hei. Jeg opplever det samme problemet som Astrid Johansen. Jeg har fylt ut alle opplysninger under Mine sider->Personlige innstillinger->Personopplysninger og lagret dette. Men når jeg prøver å melde meg på et løp kommer Navnet og klubben opp, men ingen klasse eller Emit. Og så kommer feilmeldingen "Det finnes ingen klasser du kan melde deg på på grunn av begrensninger i kjønn, alder eller klubbtilhørighet.
 • Anders B. Øksenholt
  onsdag 9 mai 2012 klokken 20.03

  Astrid; har du sjekket at det ligger korrekte data under Mine sider->Personlige innstillinger->Personopplysninger ?

 • Astrid Johansen
  onsdag 9 mai 2012 klokken 17.19

  Det virker som jeg er blitt "sperra" for påmelding.  Når jeg prøver å melde meg på et tilfeldig arrangement, får jeg koknsekvent opp ei  melding med et utropstegn omgitt av en trekant.  I meldinga står det at påmelding ikke er mulig pga av feil alder, kjønn eller klubbtilhørighet.  Hva kan jeg gjøre for å ordne opp i dette?

 • Einar Tommelstad
  mandag 26 september 2011 klokken 19.22

  Nå skal det være mulig å melde seg på H 80 også!

 • Kjell Teigland
  mandag 26 september 2011 klokken 18.20

  Får ikke meldt meg på til Blodslitet 15.10.11 i klasse H 80

  Kjell Teigland, Mandag 26.9.11

 • Mats Troeng
  tirsdag 5 april 2011 klokken 23.50

  Det verkar som du skrivit in ett felaktigt födelsedatum, så det är nog där felet ligger. Det har hittills inte funnits något ställe att ändra det utan att vara klubbadministratör, men nu går det att göra under Mine sider > Personlige instillinger.

 • Maja Berger
  tirsdag 5 april 2011 klokken 22.29

  Jeg får følgende feilmelding når jeg prøver å melde meg på 1 løp i Trondheim Sprintcup 7/4-11: kan ikke melde deg på arrangementet pga begrensninger i kjønn, alder eller klubbtilhørighet. 

  Har gått gjennom profilen min, og kan ikke se at jeg har lagt inn feil informasjon noe sted. Mulig at jeg har tastet feil på fødselsdatoen min da jeg opprettet profilen, men finner ikke noe sted å rette den. 

  Hjelp?

Annonser

IOF Eventor