Norsk Orientering

Innlegg i Utviklingsforslag > Deltakerundersøkelse

 • Rodrigo Dickson
  lørdag 9 april 2022 klokken 14.45

  There is no need to suffer academic pressure alone, get comprehensive help from the best https://topessaybrands.com/review/papernow-org-review/  online term paper writing company and score top-of-the-class grades.

 • Gee Branzi
  mandag 12 juli 2021 klokken 4.46

  You did so well...

   

   

  https://eyelashextensionsspokane.com

 • Steve Steve
  onsdag 10 mars 2021 klokken 8.17

  Preventive healthcare consists of measures taken for disease prevention. MaxRemind top rank medical billing company USA offers preventive healthcare medical billing services and medical credentialing services to Preventive healthcare physicians in all states of USA at lowest rates.

 • Bjørn Sverre Gulheim
  tirsdag 8 april 2014 klokken 8.11

  Har begynt og svare på alle undersøkelser og vil med dette være med å påvirke, forrige løp, blåveissprinten, fant jeg ikke noe spørsmål for generelle kommentarer, kunne det vært et slikt?

  Og hva med å ha med en subjektiv spørsmål, hvordan var din egen opplevse med merknadsfelt med kommentarer, for vi er vel i bunn og grunn ute etter og skape gode opplevelser og da kunne et slik spørsmål få inn metadata som kunne komme til nytte fremover. Hva skaper gode opplevelser og hva skaper dårlig - subjektivt sett fra løperne som løper eller folk som er innom arrangement av en eller annen grunn? Hva syns dere?

 • Jo Inge Fjellstad
  onsdag 26 mars 2014 klokken 11.25

  Ja, det er jo en mulighet å la standardspørsmålene også gjelde nær-løp, slik at det alltid ligger spørreundersøkelse tilgjengelig bak lenken. Noen vil kanskje oppfatte 11 spørsmål som litt mye for mindre løp, så kanskje det skulle snekres et eget mindre sett for nærløp, evt mulighet for arrangør til å ta bort spørsmål fra standardsettet (og ikke bare legge til).

 • Jan Arild Johnsen
  onsdag 26 mars 2014 klokken 11.01

  Norsk Orienering har laget 11 standardspørsmål, men vi har valg å la dem gjelde K-løp eller høyere. Siden ruten for "deltakerundersøkelse" automatisk ligger i alle løp så bør vi vurdere å åpne spørsmålene også for Nær-løp. Enhver arrangør har selv mulighet til å lage egne tilleggsspørsmål.

 • Jo Inge Fjellstad
  onsdag 26 mars 2014 klokken 10.50

  En annen årsakt til at det hadde vært greit om lenken ikke ble tilgjengelig før undersøkelsen ble laget/aktivert er jo at det ofte tar litt tid å lage spørsmålene, og det er dumt om noen klikker seg inn og begynner svare før alle spørsmål er laget.

 • Jo Inge Fjellstad
  tirsdag 14 januar 2014 klokken 22.42

  Slik det er nå så vises det henstilling om å besvare deltakerundersøkelse enten arrangører har aktivert en undersøkelse eller ikke. Dette bør selvsagt endres slik at man bare får henstillingen dersom det finnes en undersøkelse å besvare. Ellers er jeg redd folk går lei av å klikke "Fyll inn"-lenken (dessverre er det relativt få arrangører som benytter verktøyet).

Annonser

IOF Eventor