Norsk Orientering

Innlegg i Utviklingsforslag > Mine kretser

 • Thiago Go
  fredag 2 desember 2022 klokken 8.37

  A very meaningful event, I hope everything will go well fnaf

 • Roberta Stevenson
  tirsdag 22 november 2022 klokken 7.25

  The information here is really useful, if you want to play a quality game, the basketball legends game is really a very enjoyable and fun game.

 • Maria Linda
  onsdag 27 juli 2022 klokken 11.14

  These changes I think are appropriate, I can apply it and can play run 3 in my spare time, it's a pretty cool endless runner game

 • Gee Branzi
  mandag 12 juli 2021 klokken 4.45

  self-development

   

  couples therapy near me

 • Steve Steve
  torsdag 11 mars 2021 klokken 6.50

  Coding and repayment rules change consistently, hence physicians must stay careful as changes happen and new data and assets become accessible. MaxRemind Inc offers Dietitian Medical Billing, CRNA medical credentialing services and home health agency software in all states of USA.

 • Jo Inge Fjellstad
  lørdag 6 april 2013 klokken 17.13

  Ooops Mats - det er ikke sikkert du har så dårlig koll på geografien i Norge, i alle fall til svensk å være ;-)

  Det er slett ikke sikkert alle vil være enig i at Buskerud grenser til Østfold, i alle fall ikke direkte - man må nok kjøre en halvtimes tid gjennom en annen krets for å nå fra den ene til den andre.

  Litt større grunn logikk i å ha Vestfold og Østfold som tilgrensende (det er de kanskje allerede?), i og med at du ikke må gjennom en annen krets, men båtturen tar en halvtime ... 

 • Mats Troeng
  lørdag 6 april 2013 klokken 16.28

  I nästa uppdatering kommer Buskerud och Østfold vara angränsande kretsar. Undertecknad hade tydligen inte full koll på den norska geografin.

  Det går för övrigt utmärkt att spara en egen sökning som ett bokmärke i webbläsaren. Klicka på Sök-ikonen i tävlingskalendern, ange sökparametrar, klicka på Sök-knappen och sedan Länk till denna sida. Lägg till den länken som bokmärke.

 • Jo Inge Fjellstad
  fredag 5 april 2013 klokken 23.55

  Alternativt forslag som ville virke akkurat i ditt tilfelle: Buskerud og Østfold kunne (burde?) sikkert vært definert som tilstøtende kretser?

  (Men har selvsagt ikke noen innvending mot forslaget ditt, som ville løse andre tenkte case, som for eksempel de som har interesse av kretsen både hjemme og der de har hytta. Presenterte bare det enkle alternative forslaget ettersom jeg regner med det er mye enklere å implementere, i og med at det ikke vil være snakk om en ny funksjonalitet)

 • Bjørn-Willy Arntzen
  tirsdag 2 april 2013 klokken 12.15

  Bør kunne legge inn de kretsene som er av min interesse. Typisk for en i Buskerud er det ikke nok med Område: min og tilstøtende krets. Jeg mister da Østfold, som er en naturlig krets å løpe i.

  Jeg burde kunne velge mine kretser selv ... og legge de inn i min profil

Annonser

IOF Eventor