Norsk Orientering

Aktivitet: Åpen Juniorsamling Gardermoen august 2022

Påmeldingen er stengt.

Aktivitet Åpen Juniorsamling Gardermoen august 2022
Arrangør Norges Orienteringsforbund
Informasjon

FORLENGET PÅMELDING TIL ÅPEN JRSAMLING

Vi forlenger fristen med 2 uker, uten at det fører til noen ekstra kostnader!

Fått noen henvendelser om å delta bare deler av perioden, og likevel bo på hotell/kjøre buss, og det er mulig. Bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med beskrivelse av hvor lenge og fra hvilket måltid/økt!

------------------------------------------Da er det endelig klart for påmelding til årets åpne sommersamling! Vi har plass til MANGE løpere og håper på at ikke alle sommerplanene er lagt enda :-)

Samlingen blir sentralt ved Gardermoen.

Påmeldingen er bindende fra påmeldingsfristens utløp, avmelding etter dette kan føre til at noe kostnader vil bli fakturert deltaker.

------------------------------------------------

Omsider er programmet og informasjonen til årets åpne juniorsamling klart. Dessverre har det tatt tid å få på plass logistikken, og vi ble til slutt nødt til å flytte hele årets samling fra Østerdalen til Gardermoen/Jessheim nå nylig. Selv om vi gjerne skulle ha holdt oss i Østerdalen i år og, ble utfordringen med mangel på nok overnattingskapasitet så avgjørende at vi valgte å flytte så flere kunne få være med!  Vi håper å komme tilbake til Østerdalen til neste år igjen.

OVERNATTING OG FULLKOST

Alt 1: Comfort Hotel Runway

  • Vi har reservert/bestilt overnatting på Comfort Hotel Runway. Her vil vi fordele deltakerne på dobbeltrom, tremannsrom og firemannsrom. Vi har blitt lovet av hotellet at vi skal få vår egne avdeling/fløy for vårt arrangement, så det blir så sosialt som mulig mellom rom og korridorer.

 

  • Matserveringen inkluderer frokost, varmlunsj, middag og kveldsmat. Alt serveres som buffet og vi er lovet at det skal være rikelig med mat for sultne ungdommer. Vi vil ha et eget område til all bespisning. Det praktiske rundt måltidene (evt fordeling av mattider) tar vi ved oppstart på samlingen.
Alt 2: Man står fritt til å ordne egen overnatting/bo hjemme og delta kun på de åpne treningsøktene i hele/deler av perioden. Påmelding til dette finnes også i Eventor.

Vi er klar over at prisen for «full pakke» er forholdsvis høy. Vi har jobbet med andre løsninger, men det er ikke enkelt å huse en såpass stor gjeng (holde kostnadene nede), og av erfaring fra fjorårets samling med litt for få kjøkkenhjelpere og ledere som meldte seg frivillig, så lar ikke en tilsvarende løsning (pris) seg gjøre. Selv hvis samlingen skulle bli holdt i Østerdalen som i fjor, ville vi ha måttet øke deltakeravgiften for en tilsvarende samling som i fjor. 

MATALLERGIER/ANNET

Meld inn matallergier evt. annet som vi må være klar over i påmeldingen.

TRANSPORT

  • Alt. 1 er å bestille buss i påmeldingen. Dette koster kroner 750,- ekstra i tillegg til deltakeravgiften. Da er man sikret at vi sørger for all transport underveis i samlingen til/fra økter og sosiale happeninger.

Påmeldingen til buss er bindende i Eventor fra påmeldingsfristens utløp. Dette for at vi er avhengig av å vite hvor stor kapasitet vi trenger, og at det løper en stor kostnad for oss dersom vi ikke avbestiller i tide/ikke fyller opp bussen.

  • Alt. 2 er å sørge for egen biltransport i forbindelse med samlingen. Det kreves biltransport til alle økter.

 

SKISSE TRENINGSPROGRAM

Dato

1.økt

2.økt

3.aug

Innsjekk fra kl. 15.00 på hotellet

Rolig basisøkt m/styrke og skadeforebyggende

4.aug

O-teknisk trening skog

O-teknisk trening skog/sprint

5.aug

Hardøkt skog

Restitusjon/sosialt

6.aug

O-teknisk trening sprint

Valgfri o-teknisk trening skog/hvile

7.aug

Hardøkt sprint

Restitusjon og sosialt

8.aug

Hardøkt skog

Valgfri o-teknisk trening/hvile

9.aug

Langtur

Hjemreise etter lunsj.

Treningsprogrammet vil bli justert. Møter/sosialt på kveldstid kommer det mer info om senere.

 

VI ØNSKER TRENERHJELPERE!

Vi oppfordrer trenere og ledere til å melde seg på via Eventor, dersom man kan tenke seg å bidra på post-utsetting/post-innhenting/skygging/prat ol. gjennom samlingsuken. Her oppfordrer vi spesielt dameledere/trenere og gjerne litt yngre ledere/trenere (begge kjønn) til å melde seg. Behov: jo flere, jo bedre! Unge ledere/trenere (født 1982-2000) vil få dagshonorarer for å være med på samlingen. Meld i fra til Fanny. 

 

Påmeldingsfrist: 15.juni 2022

 

DELTAKERAVGIFT

Fullt opplegg: 5000,-

Tillegg for buss: maks 750,-

Kostnadene vil bli kunne bli justert ned ut ifra de reelle kostnadene etter samlingen.

For de med egen overnatting/bespisning: mindre kostnader knyttet til kartprint/tilrettelegging av treningsøkter (maks 40,- pr økt).

Faktureres samlet og klubbvis i etterkant av samlingen (gi beskjed til Fanny om faktura skal sendes til annet enn klubb).

Ved påmeldingsfristens utløp vil deltakere som melder seg av, bli fakturert med reelle kostnader tilknyttet tidspunktet for samlingen. Fra 3.juli vil kostnadene gradvis øke opp mot samlingsstart.

SYKDOM: Det er pr. dags lite snakk om Korona og Korona-hensyn. Likevel ønsker vi å minne om at sykdom og trening generelt er en «uting». Det betyr at dersom man er syk (samme symptomer som fra Korona-tiden) oppfordrer vi deltakere til å melde seg av samlingen, evt. reise hjem ved oppståtte sykdomssymptomer under samling. Med en stor gruppe ungdommer, sprer sykdom seg raskt, og hindrer godt treningsutbytte. Vi håper på minimalt med sykdomsforfall, men vil selvfølgelig ta hensyn til dette ved fakturering. Alle deltakere bes være flinke til god hygiene (spesielt håndvask) og raskt skift/ernæring etter trening.

FORESPØRSLER/SPØRSMÅL

Ang. treningsprogram/treningsøkter: Håvard Haga,
tlf: 91 80 23 09, mail: havard.haga@orientering.no

Ang. overnatting/logistikk: Fanny Horn Birkeland,
tlf: 95 27 27 29, mail: fanny.hornbirkeland@orientering.no

 

 

Påmeldingsfrist torsdag 30 juni 2022 klokken 23.59
Starttid onsdag 3 august 2022 klokken 15.00
Kontaktperson Fanny Horn Birkeland
Antall påmeldinger 79

Påmeldinger

Navn Navn Fødselsår? Ønsker du overnatting på hotell med 4 måltider? Ønsker du å bestille felles busstransport gjennom hele samlingen? (tilleggskostnad ca kr 750,-) Ønsker du å være med som leder/trener for juniorsamlingen? (Nb: Må være født >2000))
Rasmus Rørholt Theisen Nydalens SK 1994 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ja
Tobias Alstad Frol IL 2002 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Marius Bakke Fossum IF 2002 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Nei, jeg ordner egen transport Ikke aktuelt (er deltaker)
Cornelius Bjørk Bækkelagets SK 2002 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Nei
Frida Haugskott OL Trollelg 2002 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Mikkel Holt Freidig 2002 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Kornelius Kriszat-Løvfald Nydalens SK 2002 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Oda Scheele Nydalens SK 2002 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Mari Eidsmo Freidig 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Ingeborg Rygg Eikeland Bergens TF 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Vetle Grønvik Ekra Freidig 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Sander Tonjer Fingarsen Elverum OK 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Gjendine Gjelstad Rebård Sandefjord OK 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Ragnhild Mathea Helmersen Fet OL 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Hedda Kjeldsen Sturla, IF 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Birgit Dorthea Kleppa Madslien Lillehammer OK 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Kristin Melby Jacobsen Lardal OL 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Ingrid Mobråthen Sandefjord OK 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Tuva Krafft Myhren Hisøy OK 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Sivert Poppe Fredrikstad SK 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Nei, jeg ordner egen transport Ikke aktuelt (er deltaker)
Martin Vehus Skjerve Frol IL 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Vilde Margrethe Sæbbø Sandnes IL (Rogaland) 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Birk Felland Sætnan Fossum IF 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Nei, jeg ordner egen transport
Brage Takle Kristiansand OK 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss
Kasper Bakken Ulseth Nydalens SK 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Pia Young Vik Nydalens SK 2003 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Axel Aalde Nydalens SK 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Marius E. Aamodt Oppsal Orientering 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Mikael Birkelund Asker Skiklubb 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Alfred Bjørnerød OK Moss 2004 Nei, jeg ordner overnatting selv (men ønsker delta på alle treningsøkter) Nei, jeg ordner egen transport Ikke aktuelt (er deltaker)
Sebastian Blomfeldt Unnerud OK Moss 2004 Nei, jeg ordner overnatting selv (men ønsker delta på alle treningsøkter) Nei, jeg ordner egen transport Ikke aktuelt (er deltaker)
Emil Ruud Fossheim Asker Skiklubb 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Mathea Gløersen OL Tønsberg og omegn 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Emil Grønli Freidig 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Elisa Götsch Iversen IL BUL-Tromsø 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Vida Helland-Hansen Tyrving IL 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Sondre Ladim OK Moss 2004 Nei, jeg ordner overnatting selv (men ønsker delta på alle treningsøkter) Nei, jeg ordner egen transport Ikke aktuelt (er deltaker)
Lars Lien Gjø-Vard OL 2004 Nei, jeg ordner overnatting selv (men ønsker delta på alle treningsøkter) Nei, jeg ordner egen transport Ikke aktuelt (er deltaker)
Ole Gunnar Kleppa Madslien Lillehammer OK 2004 Nei, jeg ordner overnatting selv (men ønsker delta på alle treningsøkter) Nei, jeg ordner egen transport Nei
Martin Nøkleby Melling Ringerike OL 2004 Nei, jeg ordner overnatting selv (men ønsker delta på alle treningsøkter) Nei, jeg ordner egen transport Ikke aktuelt (er deltaker)
Andreas Vistnes Myklebost Sandnes IL (Rogaland) 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Ask Olaussen Oppsal Orientering 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Oliver Plassen Brandvol Lillehammer OK 2004 Nei, jeg ordner overnatting selv (men ønsker delta på alle treningsøkter) Nei, jeg ordner egen transport Ikke aktuelt (er deltaker)
Philip Lehmann Romøren Fossum IF 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Heidi Kristina Sebjørnsen Fossum IF 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Annar Erlien Solerød Gjø-Vard OL 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Nei, jeg ordner egen transport Nei
Eirik Vie Strisland Fossum IF 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Sindre Vie Strisland Fossum IF 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Martin Størmer-Antonsen Nydalens SK 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Iver Dalsaune Thun Freidig 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Katrine Bjordal Veggan Oppsal Orientering 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Astrid White Søgne og Songdalen OK 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Inga Skaarer Wiklund Nydalens SK 2004 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Mari Aarseth Nydalens SK 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Magnus Alstad Frol IL 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Martin Christoffer Borg IL Koll 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Eskil Brænden Lillomarka OL 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Håvard Eik Lillomarka OL 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Sigrid Haugskott OL Trollelg 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Maren Henriksen Lillehammer OK 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Tale Nordby Hvenekilde Oppsal Orientering 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Tora Kittilsen Freidig 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Ylva Klausen Sturla, IF 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Marie Kravdal Gjø-Vard OL 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Tobias Tronbøl Lium IL Koll 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Torbjørn Lundeby Lillomarka OL 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Ingeborg Roll Mosland Oppsal Orientering 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Nils Anders Niklasson Nydalens SK 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Solveig Louise Nissen Freidig 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Elise Nygård Thorseng Fossum IF 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Magnus Skourup Rognebakke Sturla, IF 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Synne Sandven Notodden OL 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Marie Scheele Nydalens SK 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Andreas Myrvold Skovlyst Kongsberg OL 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Lina Storler Snøfugl Freidig 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Samuel Stokkeland Ålgård Orientering 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Kristoffer Strømdal Wik Freidig 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Nei
Kristoffer Børke Sætaberget Vang OL 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)
Maria Strømdal Wik Freidig 2005 Ja, jeg vil bo på hotell og spise alle måltider Ja, jeg vil gjerne ha buss Ikke aktuelt (er deltaker)

Annonser

IOF Eventor