Norsk Orientering

Aktivitet: Interessepåmelding ØOK sitt opplegg under Hovedløp & O-landsleiren 2024

Aktivitet Interessepåmelding ØOK sitt opplegg under Hovedløp & O-landsleiren 2024
Arrangør Østfold
Informasjon

Hei, alle 14-16 åringer i Østfold O-krets

Årets høydepunkt er Hovedløp & O-landsleiren, som går i begynnelsen av august.Årets arrangement er lagt til Hvaler og Gamlebyen i Fredrikstad.. I løpet av en liten uke skal dere få konkurrere i nydelig kystterreng på Hvaler, sprinte på historisk grunn i Gamlebyen, og få mange nye o-venner fra hele landet, gjennom lek og moro.

Østfold O-krets ønsker å ha med deg mellom 14-16 år på årets morsomste orienteringsuke. Kretsen stiller med gode ledere, og vi i håper å sammen skape en god opplevelse for alle som er med.

Da Hovedløpet & O-landsleiren i år kommer til Østfold, inviterer vi til felles forberedelsesdag og bli kjent samling på Høiåshytta i Halden torsdag 1. august til fredag 2. august. Fredag tar vi felles buss fra Halden til Hvaler for å innlosjere oss på «O-Campen», og igjennom Hovedløpene & O-landsleiren reiser alle klubbene fra Østfold O-krets som en felles gjeng. Det blir en sosial tur, som samler hele O-Norge til en fest.

 

Ledere:
Hovedleder: Tonje Holm (OK Moss) Mail: tonjeholm4@gmail.com  Tlf: +47 962 36 915
Leder: Anja Wingstedt (Halden SK) Mail: anjawingstedt@gmail.com Tlf: +47 458 82 878
Leder: avklares senere….
Leder: avklares senere….
 
Kontaktperson krets: Håvard Wedege, Mail: ostfold.okrets@gmail.com Tlf: +47 41699873

Reise:

Årets Hovedløp & O-landsleir har «base» på Hvaler barne- og ungdomsskole. Hovedløpet Langdistanse vil gå på Kirkøy, og Hovedløps sprinten vil gi i Gamlebyen, Fredrikstad.

Da årets Hovedløp & O-landsleir ligger i Østfold, tenker kretsen det vil være samlende, motiverende, og skape trygghet, hvis vi samles i forkant og reiser sammen med buss. Vi har derfor i samarbeid med Halden SK organisert en samling fra torsdag 1. august til fredag 2. august på Høiåshytta i Halden, mer info om samlingen lenger ned i skrivet.

Reise blir felles busstransport fra Høiåshytta i Halden fredag 2. august inn til Fredrikstad hvor vi legger inn en relevant trening på veien. Vi oppfordrer flest mulig til å være med på denne samlingen og transporten i forkant, da dette er en god måte for deltakerne å bli litt kjent og trygge med lederne som skal være med på leiren. Videre tror vi det skaper en ekstra følelse av å dra på «tur» ved å arrangere felles buss.

Dersom andre ferieplaner, eller andre hensyn gjør at du ønsker å møte direkte på overnattingsstedet fredag 2. august er det også anledning til dette, men vi håper flest mulig ønsker å være med på opplegget i forkant.
 

Overnatting

Under Hovedløpet & O-landsleir 2024 vil innkvartering og overnatting finne sted på Hvaler barne- og ungdomsskole. Dette er en moderne skole, med fine fasiliteter, og et stort uteområde. Alt av mat, premieutdeling, bankett, lagledermøter, o.l. vil skje på skolen.

Overnatting vil skje på klasserom, hvor hver krets tildeles et visst antall klasserom tilpasset antall deltakere. Det beregnes at alle rom skal gi god plass pr. person, så det vil bli god luftkvalitet, og ikke for trangt. Å bo på klasserom vil skape en sosial ramme, og mulighet til å bli kjent med mange nye fjes, gjennom å gå på besøk til ulike klasserom. Det vil også være egne rom med muligheter for å trekke seg litt tilbake om noen har behov for det.

Husk egnet madrass, sovepose og pute til overnatting!

 

Måltider

Alle måltider serveres i egnede lokaler på Hvaler barne- og ungdomsskole.

Vegetaralternativ og allergier: 
Løpere eller ledere som ønsker vegetaralternativ varsler dette ved påmelding. 
Løpere eller ledere med allergier bes informere arrangør om dette ved påmelding

Transport under oppholdet:

Underveis i Hovedløp & O-landsleiren vil alle løp og aktiviteter ha transport organisert av arrangør. Arrangør vil benytte busser for transport fra Hvaler til de ulike aktivitetene som trenger transport.

«Bli kjent samling» på Høiåshytta 1. august til 2. august

Torsdag 1. august til fredag 2. august inviteres alle hovedløpsdeltakere til Høiåshytta i Halden for en «Bli kjent samling». Her vil vi trene, spise og overnatte for å bygge samhold inn mot Hovedløpet & O-landsleiren. Fredag 2. august vil vi ta felles busstransport til Hvaler og innlosjering på O-campen.

Samlingen på Høiåshytta vil være en mulighet for utøverne til å bli kjent med hverandre, samt å bli kjent med lederne som skal være med på Hovedløp & O-landsleiren.

Egen innbydelse kommer for denne samlingen.

Lenker til Eventorpåmelding, informasjon, o.l.

Eventor for Hovedløpet Langdistanse: https://eventor.orientering.no/Events/Show/18708

Eventor for Hovedløpet Sprint: https://eventor.orientering.no/Events/Show/18709  

Lenke til hjemmesiden for arrangør: https://fsk.no/hl2024

Lenke til Østfold O-krets sin hjemmeside for informasjon: https://ostfold-okrets.idrettenonline.no/next/page/samlinger

 

Interessepåmelding Hovedløpet & O-landsleiren 2024 for Østfold orienteringskrets:

Merk at denne påmeldingen kun er for å ha oversikt over deltakere fra Østfold orienteringskrets, samt deltakelse på «Bli kjent samling» med busstransport i forkant av HL & OLL 2024.

Påmelding kretsopplegg: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5568 

Det er egen påmelding for selve O-landsleiren, Hovedløpet Lang og Hovedløpet Sprint (Lenker ovenfor)

Forberedelser:
Kretsen vil lage en powerpointpresentasjon med litt løypeforslag/strekk og konkurranseforberedelser nærmere arrangementet.


Spørsmål:
Ved spørsmål ta kontakt med kretssekretær Håvard Wedege på mail eller tlf.
Mail:
ostfold.okrets@gmail.com
Tlf:
+47 41699873

Påmeldingsfrist mandag 10 juni 2024 klokken 0.00
Starttid torsdag 1 august 2024
Kontaktperson Håvard Wedege
Antall påmeldinger 4

Påmeldinger

Navn Navn Ønsker å delta på "Bli kjent samling" torsdag 1. aug til fredag 2. aug
Anders Rostveit Elmi OK Moss Ja
Joel Bronebakk Johansson Halden SK Møter direkte på Hvaler 2. august
Selmer Løken OK Moss Ja
Johan Fredrik Svendsby Braarud Halden SK Møter direkte på Hvaler 2. august

Annonser

IOF Eventor