Norsk Orientering

Aktivitet: Interessepåmelding for ungdomslag til 10mila 3-5.mai

Påmeldingen er stengt.

Aktivitet Interessepåmelding for ungdomslag til 10mila 3-5.mai
Arrangør Innlandet
Informasjon

På årsmøte ble vi enige om å sjekke interessen for ungdomslag på 10mila.

På ungdomslagene er det fire etapper, hvor minimum to av etappene må løpes av jenter. PÅ etappe to og tre kan en løpe to stykker sammen dersom en ønsker det. Lengdene på etappene er 3-4 km og tre av etappene har A/B-nivå mens en etappe har C-nivå. Vi har satt alderen for deltakelse 13 – 16 år i 2024-sesongen.

Mjøs-o vurderer å stille med felles ungdomslag på tvers av klubbene i 10mila, vi ønsker derfor nå å sjekke interessen hos dere som er aktuelle løpere. Er dette noen vi skal jobbe videre med å få til eller er ikke interessen stor nok til at vi skal prioritere dette i år.

På bakgrunn av dette setter vi en frist for interessepåmelding til 15. januar 2024. Vi vil etter denne fristen vurdere hva vi gjør videre.

Vi ber om at dere snakket med foreldrene deres før dere melder dere på, slik at vi får et mest mulig riktig estimat på antall deltakere fra denne interessepåmeldingen.

Skissert opplegg vil være avreise fredag 3 mai rundt lunsj og hjemkomst søndag 5 mai på kvelden. Overnatting vil være på veien fredag – lørdag og på arena lørdag til søndag.

Påmeldingsfrist mandag 15 januar 2024 klokken 23.59
Kontaktperson Eskil Sande Gullord
Antall påmeldinger 8

Påmeldinger

Navn Navn
Aksel Tonjer Fingarsen Elverum OK
Elise Libak-Feiring Vang OL
Magnhild Kleppa Madslien Lillehammer OK
Maren Bleken Rud Vang OL
Tiril Skedsmo Hadeland OL
Mari Sørlien Stenberg Vang OL
Nikolai Teslo Hadeland OL
Odin Øysteinson Østby Hamar OK

Annonser

IOF Eventor