Norsk Orientering

Aktivitet: Overnatting Pinseløpene

Påmeldingen er stengt.

Aktivitet Overnatting Pinseløpene
Arrangør Lillehammer OK
Informasjon

Sportslig komitee tenker det vil vere sosialt om vi blir en gjeng på samme overnattingssted på Pinseløpene. Vi har reservert hytter på Rokosjøen camping frå lørdag 4.juni til mandag 6.juni. Dette ligger litt unna arena lørdag og søndag, men like ved arena mandag. Mulighet for bading og grill dersom været blir bra :-D

Det er i utgangspunktet fire hytter med fire sengeplasser (2 senger+ 2 på sovesofa)  og en hytte med 3 sengeplasser (2+1). Prisen er omtrent 300kr per pers per natt, inkludert sengetøy, dusj og utvask, litt avhengig av korleis vi fyller hyttene. For den som er nysgjerrig kan en gå inn her å lese mer:  https://www.rokosjoencamping.no/no/hjem

Kanskje dette er for få plasser, kanskje det er for mange? Det er ikkje fleire hytter å reservere, men moglegheit for å ta med telt og campingvogn/bil, så om det er eit alternativ for deg så noter gjerne det.

Det er enkle kjøkken på hyttene, men vi har også fått tilbud om middag: Pizzabuffet 159kr per pers og kyllingsuppe med mexicansk vri 149kr per pers. Tenker vi undersøker om det er interesse for dette og så bestiller vi evt. en eller to av dagene. 

Legger også ved informasjon om et tilbud om badstue for den som er interessert: 2 t, 1500 kr, plass til 6 pers. 5 min å gå fra campingen.  https://sprekeopplevelser.no/produkt/badstue/. Vi undersøker om det er interesse her og så kan noen ta kontakt på 95470299 eller kontakt@sprekeopplevelser.no for å booke avtale.
Påmeldingsfrist torsdag 19 mai 2022 klokken 23.59
Kontaktperson Andreas Svingheim Magerøy
Antall påmeldinger 2

Påmeldinger

Navn Antall frå husstanden Middag Kan stille med alternativ til hytte. Kommentarer Ønsker du badstue?
Valborg Madslien 5-6 Campingvogn Campingvogn til de fleste, evt hytte til 2juniorer? Usikkert ift mat, kanskje grilling?
Andreas Svingheim Magerøy 2 voksne og 2 barn Pizzabuffet
Kyllingsuppe
Teltvogn, 2 voksne og 2 barn.

Annonser

IOF Eventor