Norsk Orientering

Aktivitet: Ung kvinnelig leder til Jentesamlingen på Beitostølen 24. - 26. januar

Påmeldingen er stengt.

Aktivitet Ung kvinnelig leder til Jentesamlingen på Beitostølen 24. - 26. januar
Arrangør Norges Orienteringsforbund
Informasjon

I forbindelse med Jentesamlingen på Beitostølen søker jeg kandidater som vil være med som ledere for samlingen som går fra 24. - 26.januar for D17-19 gruppen.

Dere vil som ledere få muligheten til å være med på en spennende samling med vår nye Kvinnelandslagstrener, Susanne Barkholt, og Jenteprosjektets nye leder, Fanny Horn Birkeland. Dere vil få innsyn i hvordan det er å jobbe som kvinnelig ledere/trenere, og vi vil dele all vår kunnskap og engasjement :)

Sitter du med en liten lederspire inne i deg, eller kunne tenke deg å jobbe som trener i fremtiden, er dette tilbudet noe for deg!

På denne samlingen vil 3 unge ledere/trenere få muligheten til å være med. Jenteprosjektet dekker alle kostnader ved kost og losji, og inntil 1000 kroner i reisekostnader.

Dette er første samlingen av mange i det kommende året vi vil åpne opp for å ha med unge kvinnelige ledere på våre aktiviteter!

Det du først må gjøre er å melde deg på via denne linken, deretter skrive en liten tekst om deg selv og sende til fanny.hornbirkeland@orientering.no. I teksten kan du skrive litt om din bakgrunn, hva du driver med nå, har du noen planer for fremtiden og hvordan kan akkurat du bidra til at Jenteprosjektet når nye høyder i fremtiden :)

Jeg håper virkelig å bli kjent med deg, og at du tørr melde deg på!

Får du ikke muligheten denne gangen, så kommer det mange nye muligheter senere!

Påmeldingsfrist onsdag 11 desember 2019 klokken 0.00
Starttid fredag 24 januar 2020
Kontaktperson Fanny Horn Birkeland
Antall påmeldinger 1

Påmeldinger

Navn Navn Jeg kan tenke meg å være leder på denne samlingen! Telefonnummer
Anna Sofie Hoff Kristiansand OK JA! 91696478

Annonser

IOF Eventor