Norsk Orientering

Aktivitet: O-helg i Verdal (NM, NC, O-idol)

Aktivitet O-helg i Verdal (NM, NC, O-idol)
Arrangør Nydalens SK
Informasjon

20-22. september braket det løs i Verdal. Fredag er det NC i sprint, lørdag er det NM i knockout sprint og O-idol og på søndag er det NC mellom for senior og NM stafett for junior. 16-åringer kan løpe NM stafett jr. 

Klubben har leid Verdalsbruket der vi har plass til inntil 30 løpere i 2- og 3-mannsrom. På Verdalsbruket har vi full pakke; frokost, middag og kveldsmat, samt at vi også kan smøre med niste til lunsj. Det er først til mølla som gjelder og det gis prioritet til løpere og nødvendige ledere.

Du må selv ordne med egen billett t/r Værnes, enten fly eller tog. Avreise fra Værnes skjer ca kl 1430 i leiebiler. Husk å sjekke ungdomsbilletter etc. Aktuelle flyavganger er Norwegian 1320, SAS 1215 eller 1335. 

Første start fredag er kl 17 og alle må være i karantene senest kl 17. Det er ca 50 min å kjøre fra Værnes til Verdal. 

Retur på søndagen etter premieutdeling ca kl 1400. Mulig tidligere for seniorer (som er tidligere ferdig), gitt at det går i hop mtp biler. Aktuelle flyavganger er 1640, 1700 etc.  

Egenandel er kr 1000, samt egen reise t/r Værnes. Dette dekker overnatting, alle måltider inkl. niste og transport i leiebiler. 

 

Påmeldingsfrist torsdag 29 august 2019 klokken 0.00
Starttid fredag 20 september 2019
Kontaktperson Rune Scheele
Antall påmeldinger 7

Påmeldinger

Navn Ønsker overnatting fredag - lørdag Ønsker overnatting lørdag - søndag Trenger transport i helgen Kan kjøre leiebil om det trengs Kommentarer (flight-nr etc)
Elias Jonsson Ja Ja Ja Ja
Kornelius Kriszat-Løvfald Ja Ja Ja Nei
Lukas Liland Ja Ja Ja Ja Tog
Marie Liland Ja Ja Ja Nei
Elias Stubberud Ja Ja Ja Nei
Lars Young Vik Ja Ja Ja Ja
Pia Young Vik Ja Ja Ja Nei

Annonser

IOF Eventor