Norsk Orientering

Innlegg i Generelt > Medlemsregister - opplasting og kobling mot bruker

 • Jan Erik Ledal
  mandag 14 mars 2011 klokken 10.07

  Det er selvsagt viktig å unngå dubletter i systemet men vi har mange nybegynnere / rekrutter i vår klubb som behøver hjelp med påmelding, i hvert fall i begynnelsen. Før disse kan meldes på løp første gangen må de finnes i databasen og da anser jeg det som en fordel at de allerede ligger der på forhånd.

  Historisk (før Eventor) er det min rolle som påmelder i klubben å melde på løperne våre til konkurranser. I en overgangsfase vil det fremdeles være slik, derfor vil jeg gjerne legge opp medlemmene i basen i forkant. Men jeg håper at de etter hvert utfører mer av påmeldingen selv og det er da viktig at deres registrering av bruker kobles mot riktig medlem...

 • Mats Troeng
  fredag 11 mars 2011 klokken 14.49

  Idag finns det ingen möjlighet att läsa in medlemsregister från fil.

  Jag skulle dock rekommendera att de medlemmar som har möjlighet registrerar sig själva. Då minskar risken för dubbletter i systemet. Eller finns det någon särskild anledning till att ni vill läsa in hela ert befintliga medlemsregister?

 • Jan Erik Ledal
  fredag 11 mars 2011 klokken 13.56

  Takk for tilbakemeldingen!

  Vi skal teste koblingen mellom bruker og medlem og forhåpentligvis få verifisert at det funker slik dere har erfart. :-)

   

  Hva med import av medlemsregister fra fil, kjenner du / dere til om slikt er mulig?

 • Rune Rystad
  fredag 11 mars 2011 klokken 11.07

  Eventor skiller mellom medlemsoppføringen og selve brukeren som logger seg på.

  Du har nå registrert medlemsoppføringen og når medlemmet registrer seg som bruker, kan han/hun velge sin medlemsoppføringen - akkurat som du beskriver. Det er logikk i systemet som finner den lignende oppføringen sånn at brukeren ikke trenger å velge blant alle medlemmene i klubben.

  Jeg lurte på akkurat det samme, så vi testet det ut og det fungerer akkurat som jeg håpet på :)

 • Jan Erik Ledal
  fredag 11 mars 2011 klokken 10.08

  Som påmelder i min klubb må jeg sørge for at alle medlemmer etter hvert er lagt opp i Eventor. Foreløpig har jeg lagt opp 5-6 stk. som har spesielle roller, men hva med de 150 "vanlige"? Må jeg legge inn disse manuelt eller kan de importeres fra fil?

   

  Og, når de på et eller annet vis er lagt opp / importert som medlem, hvordan kan de kobles mot hvert sitt brukernavn uten at jeg må legge opp alle disse (og bestemme passord)? Kan et medlem som selv registrerer seg som bruker "velge" sitt eget navn  fra liste over medlemmer i klubben (som jeg allerede har lagt inn)? Hvordan kan bruker "Nils Nilsen" selv koble seg mot medlem "Nils Nilsen" som jeg allerede har lagt opp?

   

Annonser

IOF Eventor