Norsk Orientering

Innlegg i Generelt > Eventor - Wordpress

 • Bjørn-Willy Arntzen
  onsdag 4 september 2013 klokken 12.52

  hmm, fant den andre tråden med link til download ... så jeg fixer det sjæl

 • Bjørn-Willy Arntzen
  onsdag 4 september 2013 klokken 12.51

  o-norge.no vil også gjerne prøve denne wordpress plugin, så kontakt meg på admin( att) o-norge.no om det er mulig å få til

 • Anders B. Øksenholt
  onsdag 1 juni 2011 klokken 18.37

  Til info så har Gjø-Vard fått vår Wordpress-plugin til test. Vi sitter ikke og er gniene på koden vår ;)

 • Torbjørn Kravdal
  mandag 30 mai 2011 klokken 23.56

  Dette høres veldig bra ut og langt ut over mine enkle programmeringskunnskaper. Kontaktpersonen vår på Høgskolen lurer på om Gjø-Vard kan få teste innstikket deres? Hun underviser til daglig i programmering og kan helt sikkert komme med innspill eller hjelpe til.

 • Rune Rystad
  søndag 29 mai 2011 klokken 20.58

  Det er Anders og jeg som mekker med dette. Det vi lager er en infrastruktur som gjør det enkelt å lage egne widgets (kommer nok en liten utvidelse for å støtte shortcodes også). Funksjonaliteten tar hånd om api-nøkkel, kall til Eventor og caching. Hvis en vil ha andre visninger, må en håndtere querystring mot Eventor og lage HTML'en som skal vises. For øvrig legger vi opp til at den som bruker plugin'en kan lage egne spørringer som ikke overskrives av oppgraderinger.

  Kom gjerne med flere forslag på visninger :)

 • Torbjørn Kravdal
  søndag 29 mai 2011 klokken 10.53

  Da er vi fler som tenker på det samme. Har dere tenkt på noe mer enn det som vises på forsiden på Nydalens sider? Klubbkalender med klubbaktiviteter?

 • Anders B. Øksenholt
  fredag 27 mai 2011 klokken 10.52

  Vi (Nydalens) har laget en Wordpress-plugin/widget, se"Aktuelt fra Eventor" på nydalen.idrett.no.

  Siden vi fortstatt ikke er helt ferdig/fornøyd med løsningen, så er den ennå ikke offentlig tilgjengelig, men tanken er at den skal bli det.

 • Torbjørn Kravdal
  fredag 27 mai 2011 klokken 10.07

  Gjø-Vard o-lag holder nå på å bytte publiseringsløsning på sin webside fra Joomla til Wordpress. I den sammenheng har vi kontakt med Høgskolen i Gjøvik. Senere kan det bli aktuelt med et studentprosjekt der det programmeres en Wordpress-plugin for Eventor. Det kan bli aktuelt å publisere denne slik at den blir tilgjengelig for alle som ønsker å bruke den.

  Dette til info dersom det er andre som jobber i samme retning.

Annonser

IOF Eventor