Norsk Orientering

Innlegg i Generelt > Legge til påmeldingar som har kome utanom Eventor?

 • Jan Arild Johnsen
  torsdag 23 april 2015 klokken 9.44

  Ta direkte kontakt med NOF ved undertengede

 • Gunnar Engen Vik
  tirsdag 21 april 2015 klokken 23.28
  Strever fortsatt med problemstillingen. Utenlandske påmeldinger kommer på e-post, og vi har satt det med hensikt slik i innbydelsen for å ha kontroll på betaling og kontaktinformasjon. Ønsker å registrere påmeldingene på vettig vis etter hvert som de dukker opp, men arrangementet ligger noe frem i tid, så jeg vil ikke lage "skarp" eTiming-database ennå. Tenkte å opprette et Palisoft-skjema for registreringen (ikke synlig for alle) som jeg kan importere til eTiming når den tid kommer, men klasseoppsett bør da være klin likt det som ligger i Eventor, og med mer enn 60 klasser er det knot å taste inn alt manuelt på nytt. I Palisoft vil vi da også putte inn våre egne felter for registrert innbetaling, kontaktadresser, særskilte ønsker etc. for våre utenlandske gjester. Finner ingen Excel-eksportmulighet av klassedata etc. i Eventor. Hvordan har andre arrangører håndtert utenlandske påmeldinger i et visst omfang a la O-festivalen?
 • Gunnar Engen Vik
  mandag 20 april 2015 klokken 10.37

  Prøvde forresten som en test å lage en bruker for en av dem jeg skal legge inn. Ikke innlogget i Eventor - engelsk som språk - valgte "Register me". Nedtrekksmeny med tre valg, valgte "I am member in a club" - fikk ny nedtrekkmeny med valg av land og klubb - Luxembourg finnes ikke i landsoversikten - får ikke registrert videre....

  Vrient å sende en høflig anmodning da om at vedkommende gjerne kan prøve å registrere seg i Eventor.

 • Gunnar Engen Vik
  mandag 20 april 2015 klokken 10.16

  Er arrrangementsansvarlig for O-festivalen i år. Får inn "manuelle" påmeldinger på e-post fra utenlandske løpere i "ukjente"/uregistrerte klubber. Ønsker å legge dem inn via Eventor slik at de blir synlige i påmeldingsoversikten. (Enkelte godtar ikke bare bekreftelse per e-post om at de er registrert så lenge de ikke ser navnet sitt i den offisielle påmeldingsoversikten). Jeg vil tro at det ikke er den helt store forståelsen blant løpere flest på forskjellen mellom Eventor og eTiming/brikkesys/etc.

  Forstår at man for ikke å gjøre seg selv bjørnetjenester ønsker at alle skal klare seg selv og opprette bruker i Eventor, men det kunne kanskje gå an å lage en slik funksjonalitet for utenlandske påmeldinger?

 • Jo Inge Fjellstad
  torsdag 22 mai 2014 klokken 22.10

  P.S. 

  Forsida i svenske eventor gir også en del hint til ei slik bruksanvisning: http://eventor.orientering.se/?culture=en-GB

  Kanskje burde norske Eventor fått tilsvarende forside (hvis man ikke er innlogget), i stedenfor rett til terminlista?

 • Jo Inge Fjellstad
  torsdag 22 mai 2014 klokken 21.49

  -> Odd

  Kan og kan, fru Blom .... gjorde litt eksperimentering nå, og de første stegene i en slik bruksanvisning kan lages slik, tenker jeg:

  1. Logg ut av Eventor hvis du er logga inn fra før (for å simulere en utlending som kommer inn uten å være pålogga).
  2. Klikk "In English" (http://screencast.com/t/Da54PUeDRef)
  3. Klikk "Log in" og ta et skjermbilde slik: http://screencast.com/t/WJ1O2JhAeM
  4. Følg prosedyren selv og ta et skjermbilde til, slik: http://screencast.com/t/5FhXWApbZ5AL
  5. Forklar at man skal velge det som passer best, dvs at hvis man finner klubben så er det greit, hvis ikke så må man hake av for at klubben ikke finnes, før man klikker "Proceed"
  6. Ta gjerne et skjermbilde av neste skjerm også, slik: http://screencast.com/t/cKmwlnTo
  7. Resten har jeg ikke testa ... det er vel litt ureglemetert å trykke "Save" her for å se hva som skjer om man oppretter en fiktiv klubb, men jeg regner med at resten av prosedyren også er relativt selvforklarende ...
 • Odd Strand
  mandag 19 mai 2014 klokken 23.34

  Hei

  I forbindelse med Pinseløp med World Cup i år, vil det komme en del utlendinger. Hvordan er prosedyre for påmelding for de?

  Mange har klart det allerede, så det er mulig. Jeg vil gjerne ha en innstruks vi kan legge ut, så vi får flest mulig rett inn i Eventor uten manuelt arbeid. Noen som kan dette??

 • Einar Tommelstad
  onsdag 4 mai 2011 klokken 21.11

  Enkleste workaround for å unngå etteranmelding på påmeldingene, som skal legges inn manuelt, er nok å endre fristen midlertidig.

  Når det gjelder løpere som ikke er oppført i Eventor, så kan ikke disse velges/meldes på i Eventor. Det er derfor nødvendig at klubbene oppfordrer sine medlemmer til å opprette bruker i Eventor (medlemmer som ikke ønsker egen bruker kan registreres av klubbadministrator). Klubbene kan bruke Klubbaktiviteter i Eventor til f eks intern påmelding til stafetter. Hvis medlemmene også registrerer sin Emit-brikkenr, så dukker dette automatisk opp og påmeldingsansvarlig slipper å ringe rundt...

 • Jo Inge Fjellstad
  onsdag 4 mai 2011 klokken 20.03

  Jeg har også lagt ut flere arrangementer til påmelding gjennom Eventor. Påmelding har jeg greid å legge til på sida som viser påmeldingsoversikten - øverst vises "Håndter påmeldinger for klubb".

  Derimot har jeg ikke sett mulighet for å melde på løpere som ikke er registrert i Eventor. Nå som vi skal arrangere stafett til helga så opplever både klubbenes påmeldingsansvarlige og jeg som arrangør denne siste problemstillingen, og mottar en del epost fra klubber som ikke får meldt på - eller i alle fall sliter med å få lagt inn fullstendige lagoppstillinger.

  Foreløpig er dessverre få løpere registrert i Eventor. Dette er nok et overgangsproblem som vil løses når flere klubber tar i bruk Eventorpåmeldinga til sine arrangementer.  Dette henger nok igjen litt på tidtakingssystem som velges - så langt jeg kjenner til er det vel bare Brikkesys og tTiMe som støtter Eventor?

 • Magnus Landstad
  onsdag 4 mai 2011 klokken 15.01

  Eg er arrangementsansvarleg for eit løp. Av ukjende årsaker har ikkje alle klubbar klart å melde seg på løpet via Eventor. Eg tenkte da det vil vere praktisk å legge inn dette manuelt, for desse klubbane. Slik at vi har ein samla oversikt over klassevis påmelding, etteranmeldte osv. Men finn ikkje ut at eg kan legge inn andre enn frå eiga klubb, sjølv om eg er arrangementsansvarleg.

  Ei anna sak er da at om eg legg inn desse no, vert dei registrert som etteranmeldte (første påmeldingsfrist gått ut). Kan dette endrast?

  Oppdaga også at ein som var meldt på feil klasse, fikk eg heller ikkje endre etter fristen var gått ut.

Annonser

IOF Eventor