Norsk Orientering

Innlegg i Generelt > Sesongåpning i Bergen: Eventor fungerte bra!

 • Jo Inge Fjellstad
  fredag 8 april 2011 klokken 22.16

  Bra med WinsSplits - for allerede arrangerte løp ser jeg vi må laste opp resultatene på nytt for å få inn funksjonaliteten.

  Ser ut som om det blir litt krøll med gaflede løyper - i siste ÅbN&FC-løp er det bare løpere med den ene gaflinga som får alle strekktidene.

 • Einar Tommelstad
  fredag 8 april 2011 klokken 19.51

  WinSplits-integrasjon er aktivert i dag.

 • Jan Kocbach
  onsdag 6 april 2011 klokken 7.49

  Flott å høre at dere også er fornøyd! Strekktider skal visstnok være på vei om ikke all for lang tid. 

 • Jo Inge Fjellstad
  onsdag 6 april 2011 klokken 2.11

  Vi er også fornøyde etter å ha benyttet Eventor til de siste to løpene i Ås by Night & Fog Cup (har også lastet opp resultater til det tredje siste løpet), for vår del ved hjelp av Brikkesys. Nedlasting direkte i programmet også her. Tilsvarende xml-fil genereres for resultater. Jeg synes nok det burde vært en strekktidsfunksjon i Eventor, men i og med at (online) resultater, strektider og løpsutviklingsgrafer er umiddelbart tilgjengelige på brikkesys.no uansett, så er det ikke noe stort savn. XML-fila fra Brikkesys bruker vi også til oppsett av RouteGadget.

 • Jan Kocbach
  onsdag 6 april 2011 klokken 0.32

  Eventor fungerte veldig bra på dagens sesongåpning i Bergen. Over 200 forhåndspåmeldte - litt under 200 møtte til start (vi kjører "no show - no pay" og registrering ved å legge brikke nedpå MTR for å sjekke påmeldingen ved fremmøte). Ca. 30 stykker av dem som kom var enten ikke registrert i Eventor eller måtte bytte brikke el.l. Dette er på nivå med det vi har hatt på slike løp tidligere - vi håper det blir redusert noe fremover.

  ttime har fått støtte for å laste ned påmeldinger fra Eventor direkte i programmet - det fungerte veldig fint. Opplasting av resultater gjøres ved å laste opp en xml-fil som ttime gir ut - det gikk også veldig bra. Vi lastet opp strekktider til Winsplits online ved hjelp av samme xml-fil.

  I forkant av dagens løp lastet vi opp resultater fra de 9 løpene vi har hatt i Bergensregionen tidligere i år (sprintløp og nattløp). For dem som hadde registrert seg i Eventor innen søndag fikk vi koblet Eventor ID til den lokale ID'en vi har brukt på de tidligere løpene. Dermed har folk som har løpt disse løpene nå fått en fin resultathistorikk for årets løp under "Mine arrangement".

Annonser

IOF Eventor