Norsk Orientering

Innlegg i Generelt > Flere løpere på en stafettetappe

  • Sila Jay
    fredag 5 august 2022 klokken 5.57

    Have you ever played a puzzle game? You have cleared all the puzzle games but the level of the game is out. Then you need octordle. Puzzle game with high difficulty constantly updated. There are 2 ways to play for you to choose to learn more at Octordle

  • Seoexpert Seoexpert
    torsdag 4 august 2022 klokken 19.36
    A sports broadcaster is an individual who reports on sports news, analyzes the world of sports or gives play-by-play announcements during a game. They may work for an individual sports team or a sports network, reporting on various sports as part of their job responsibilities.
  • Einar Tommelstad
    søndag 12 august 2012 klokken 18.21

    Klikk på det blå i-ikonet for å få fram forklaringen på "Deltakere per etappe". I dette tilfellet kan en skrive 1-2 for de aktuelle etappene, slik at Eventor gjør plass til begge navnene i påmeldingen og det telles riktig antall deltakere for løypetrykking - og så kan arrangør velge hvordan de vil håndheve de parallelle etappene.

    Anbefaler at dere skriver tydelig i innbydelsen hvordan lagene skal løpe de forskjellige etappene.

  • Torbjørn Kravdal
    mandag 16 juli 2012 klokken 12.45

    Hei, vi skal arrangere stafett for 11-12-åringer og ønsker å gi dem mulighet til å løpe med inntill to løpere pr etappe. Hvordan bør dette løses? Jeg ser at det er noe som heter "deltakere pr etappe", men er usikker på om det er denne som skal brukes. Den er vel kanskje beregnet på stafetter av typen "15-stafetten"? Vi tenker også at det er greiest at de løper med kun en brikke.

Annonser

IOF Eventor