PM

 

Nidarøst OK

ønsker velkommen til første ungdomsløp etter ferien. Vi åpner med et sprintløp med korte og krevende løyper med mange poster ute!  

 

Klasseinndeling/løyper:

N-åpen 1,3 km.

D/H -10 1,4 km.

D/H 11-12N 1,5 km.

D/H 11-12, D/H 13-16C 1,6 km.

D/H 13-16N 1,8 km.

D/H 13-14 2,1 km.

D 15-16, D 17-18 2,6 km.

H 15-16, H 17-18 2,8 km.

 

Kart:

Nidarøsts kart Hoeggen. Målestokk: 1:5000.

 

Startnummer:

Alle løperne skal ha startnummer. Startnumrene ligger i lagsposene, som fås i sekretariatet. Sikkerhetsnåler har vel de fleste mer enn nok av, men for de som trenger det finnes de i en selvbetjent haug i sekretariatet.

 

Start:

Det er merket til start sør-østover fra samlingsplass, ca. 3 minutter å gå.  Første start er kl. 18:00. Det er trukket start i alle klasser unntatt N-åpen-

klassen, som har valgfritt starttidspunkt mellom kl. 18:00 og 19:00. Alle klasser med N- og C-nivå får kartet utlevert i lagsposen. Øvrige klasser får kartet utlevert 1 minutt før start. Sort/hvit kart for ”ledsagere” kan fås i sekretariatet.

 

Løpsterrenget:

Løypene er lagt i et variert terreng med delvis asfalterte gater, åpne plasser og friarealer. Løping i private hager og inngjerdede plener, er selvsagt forbudt!

 

Gjennom årene har området blitt betydelig bevokst med busker og noe kratt, samt uslått gressmark. Av hensyn til mest mulig like konkurranseforhold, har løypeleggerne prøvd  å unngå strekk i gressmark, som setter tydelige spor.

 

Løypene krysser opptil flere trafikerte veier. Dette er stort sett boliggater med liten trafikk, men vær allikevel oppmerksom!

Ved kryssing av Edgar B.Schjelderops vei er det satt ut vakt . Denne kryssingen inngår for øvrig i sprintstrekket mellom nest siste og siste post i alle løyper. Løping på dette strekket inngår i konkurransen om raskeste løping på ett bestemt strekk gjennom hele sesongen.

 

Når det gjelder fottøy, anbefales løpesko uten pigg.

 

Premiering:

Premier til alle til og med 12 år. Full og lik premiering til alle andre klasser i form av gavekort.

Premieutdelingen for N-åpen starter kl. 1900.

 

Småtroll:

Løypestart v/samlingsplass, kr.20 pr.pers.

 

Toalett:

Det er anledning til å benytte toalett i paviljongen ved samlingsplass. Adgang dit må foregå uten piggsko!

 

Salgsteltet:

Her finnes mange gode kaker, brus og kaffe!

 

Ansvarlige:

Løypeleggere: Kåre Aflekt og Halvor Flatberg.

Løpsleder: Tore Kiste

TD: Jon Arne Glomsrud