Norsk Orientering

Arrangementsinformasjon: Moskusspretten - orienteringsløp på Dovrefjell

Eksporter til kalender Tilbake

Moskusspretten - orienteringsløp på Dovrefjell

Vi gjentar suksessen fra 2018, og inviterer til orienteringsløpet Moskusspretten ved Springarbekken/Furuhaugli midt på Dovrefjell.

Løpet arrangeres dagen etter sommerløpene i Heidal, som er ca. 8 mil lenger sør i Gudbrandsdalen, og kan sammen med disse løpene kombineres med noen fine feriedager på "Fjellenes fjell" og i «Dalenes dal».

Løpet arrangeres som nærløp med start mellom kl 12:00 og kl 13:00. Løpere velger selv starttid, og får utdelt startnummer med valgt stattid. Førstemann får velge starttid først osv.

Påmelding kan også gjøres direkte på løpet før kl 11:30. Det er ønskelig at flest mulig melder seg på i eventor i forkant. Ellers kan det bli kø. Dersom det blir for lite kart i en løype, vil løpere få tilbud om å løpe en annen løype. Betaling av startkontigent gjøres direkte på samingsplass før start. Startkontigent kr 50,-

Samlingsplassen blir på samme sted som i 2018, ved nye Storrhusranden rasteplass ved E6 midt mellom Dombås og Hjerkinn.

Løpet foregår delvis i Fokstua Landskapsvernområde (ikke Foksstua naturreservat), og det er rikt dyreliv i område. Det er også et område med mange verna dyregraver.

Terrenget består av bjørkeskog og åpne/halvåpne myrområder. Eksisterende kart fra 2017 er utvidet og oppgradert til ny kartnorm, ISOM2017.

Det er også laget et "brunkart" i område Veslehjerkinn landskapsvernområde som kan benyttes til trening. (morenelandskap) Dette ligger ved Hjerkinn, ca 7 km fra Springarbekken ved Furuhaugli. Kvaliteten på dette er ikke sjekket. Dette kartet er lagt ut på eventor til fri bruk.

Om det skulle vise seg at det blir veldig mange påmeldte, må vi kunne stenge påmeldingen ved 200 deltagere. Dette pga parkeringsmulighetene.

Generell informasjon
Arrangementets navn Moskusspretten - orienteringsløp på Dovrefjell
Arrangørorganisasjon Wing OK
Krets Sør-Trøndelag
Status opprettet
Dato søndag 14 juli 2019 klokken 12:00 - 13:20
Konkurransetype Individuelt
Kategori nærløp
Flexoløp nei
Distanse mellom
Lysforhold dag
Gren orienteringsløp
Stemplingssystem Emit
EmiTag
Klasseinformasjon
Klasser Herrer - Lang løype, Damer - Lang løype, Herrer - Mellomlang løype, Damer - Mellomlang løype, Herrer - Kort løype, Damer - Kort løype, Herrer - nybegynner, Damer - nybegynner, Herrer - C-løype, Damer - C-løype
Kontaktinformasjon og hovedfunksjonærer
Kontaktperson Arne Inge Kolstad
Kontakttelefon +4740415636
Kontakt-e-post
Løpsleder Arne Inge Kolstad
Løypeleggere Arne Inge Kolstad
Svein Terje Kolstad

Påmelding

Påmelding er ikke åpnet.

Dokument

Nærmeste Choice-hotell

Arenaens posisjon

Husk at du som deltaker ikke har lov til å bli kjent med løpsområdet gjennom forsettlig rekognosering, med mindre det er klart tillatt av arrangøren. For detaljer, se forskrifterne.

Henter side...

Henter kart...

Veibeskrivelse (Følg primært alltid arrangørens veibeskrivelse i innbydelsen/PM.)

Lag kml-fil med arenaens posisjon

Turorientering i nærheten

Annonser

IOF Eventor