Offisiell resultatliste for Raumar O-karusell 3 - "Drømmemila"

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: Raumar O-karusell 3 - "Drømmemila"
Arrangørorganisasjon: Raumar Orientering
Dato: onsdag 30 mai 2018

Drømmemila Herrer

44 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Anders HorveiFrogner OL9:46
2Tommy SkårbøUllensaker OL11:19+1:33
3Ståle SønsterudbråtenGjerdrum OL11:48+2:02
4Øystein Bieltvedt SkeieEidsvoll OL12:09+2:23
5Simen SaxhaugEidsvoll OL12:39+2:53
6Simen ElvhaugGjerdrum OL12:40+2:54
7Christoffer SlettenUllensaker OL12:54+3:08
8Tom Arne AndersenEidsvoll OL13:03+3:17
9Terje BråtenUllensaker OL13:27+3:41
10Knut EngenNes OL13:30+3:44
11Robin Larsson HovinUllensaker OL13:36+3:50
12Terje AntonsenEidsvoll OL13:38+3:52
13Roar SaxhaugEidsvoll OL14:07+4:21
14Tron Erik HovindUllensaker OL14:23+4:37
15Geir AndersenEidsvoll OL14:36+4:50
16Gjermund Taje SkeieEidsvoll OL14:41+4:55
17Tor StrandEidsvoll OL15:07+5:21
18Geir ElvhaugGjerdrum OL15:16+5:30
19Joakim RyenUllensaker OL15:40+5:54
20Sigve Snerlebakken AamodtGjerdrum OL16:02+6:16
21Odd GundersenEidsvoll OL16:10+6:24
22Per SørbergFrogner OL16:24+6:38
23Knut SaxhaugEidsvoll OL16:59+7:13
24Odd SlettenUllensaker OL17:15+7:29
25Svein AndersenEidsvoll OL17:19+7:33
26John Thomas PetersenNittedal OL18:07+8:21
27Kristian RyenUllensaker OL18:35+8:49
28Sjur NilsenGjerdrum OL19:23+9:37
29Kevin RommetvedtEidsvoll OL19:52+10:06
30Erling AmdahlEidsvoll OL19:57+10:11
31Robert ØksnesGjerdrum OL20:01+10:15
32Jan Tore GundersenEidsvoll OL21:39+11:53
33Arne TømtaHurdal OL23:42+13:56
34Alexander SlettenUllensaker OL24:05+14:19
35Even EnghEidsvoll OL27:53+18:07
36Brage FosstveitUllensaker OL28:28+18:42
37Julian AnderassenUllensaker OL28:36+18:50
37Marius AndreassenUllensaker OL28:36+18:50
39Ivar MonsrudNes OL31:27+21:41
Didrik BredesenEidsvoll OLdiskvalifisert
Tom EidsæthterEidsvoll OLdiskvalifisert
Arne SaxhaugEidsvoll OLdiskvalifisert
Gaute FosstveitUllensaker OLdiskvalifisert
Jan SveenUllensaker OLdiskvalifisert

Drømmemila Damer

17 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Ingvild TømtaHurdal OL11:41
2Turid HovindUllensaker OL14:36+2:55
3Marita HernandezToten Troll14:41+3:00
4Astrid ØversveenSkøynar15:09+3:28
5Trine Ruud BråtenUllensaker OL16:29+4:48
6Anne Larsson HovinUllensaker OL16:37+4:56
7Nora SørbergFrogner OL17:10+5:29
8Maren SnerlebakkenGjerdrum OL17:14+5:33
9Heidi GabrielsenHurdal OL18:06+6:25
10Camilla FosstveitUllensaker OL18:19+6:38
11Hege Norstad MariboEidsvoll OL19:23+7:42
12Kari HovindUllensaker OL21:32+9:51
13Inger DøhlenGjerdrum OL28:17+16:36
14Eline Eggen AndreassenUllensaker OL33:25+21:44
14Kristin Haugen ØgaardUllensaker OL33:25+21:44
16Tuva NørveGjerdrum OL36:42+25:01
17Tina BjørnstadEidsvoll OL48:30+36:49

Rekruttmila Herrer

9 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Lars Kristiansen DokkenEidsvoll OL4:55
2Erik SaxhaugEidsvoll OL7:54+2:59
3Ivar R SaxhaugEidsvoll OL8:54+3:59
4Per Taje SkeieEidsvoll OL9:05+4:10
5Alfred Røyse SaxhaugEidsvoll OL13:10+8:15
6Fredrik StensbyEidsvoll OL27:49+22:54
7Max HansenEidsvoll OL27:51+22:56
Sigurd StensbyEidsvoll OLdiskvalifisert
Mattis HansenEidsvoll OLdiskvalifisert

Rekruttmila Damer

1 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Erle FosstveitUllensaker OL13:24

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.