Norsk Orientering

Offisiell resultatliste for Raumar sprint-karusell 3

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: Raumar sprint-karusell 3
Arrangørorganisasjon: Raumar Orientering
Dato: onsdag 25 april 2018

Kort Damer

6 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Guro NørveGjerdrum OL8:13
2Mary Elanor MclaughlinGjerdrum OL13:43+5:30
3Ida Tesaker NilsenGjerdrum OL19:55+11:42
3Hanna Tesaker NilsenGjerdrum IL19:55+11:42
5Hedda AarstadGjerdrum OL21:18+13:05
6Magnolia Tønnes SætherGjerdrum OL21:28+13:15

Mellom Damer

4 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Nora SørbergFrogner OL16:46
2Emma SkårbøUllensaker OL18:22+1:36
3Tuva NørveGjerdrum OL25:12+8:26
4Kristin Haugen ØgaardUllensaker OL33:47+17:01

Mellom Herrer

5 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Brage FosstveitUllensaker OL24:41
2Terje EllefsenUllensaker OL25:33+0:52
3Kevin RommetvedtEidsvoll OL30:32+5:51
4Even EnghEidsvoll OL32:52+8:11
5Oscar Wetting IversenGjerdrum OL36:01+11:20

Lang Damer

3 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Marita HernandezToten Troll25:52
2Astrid ØversveenSkøynar27:21+1:29
3Ella Sofie Gudim HaugGjerdrum OL49:42+23:50

Lang Herrer

11 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Tommy SkårbøUllensaker OL19:45
2Test Eidsvoll OL22:19+2:34
3Øystein Bieltvedt SkeieEidsvoll OL24:30+4:45
4Sigve Snerlebakken AamodtGjerdrum OL26:23+6:38
5Joakim RyenUllensaker OL27:08+7:23
6Terje BråtenUllensaker OL27:40+7:55
7Eivind EnghEidsvoll OL27:42+7:57
8Odd Eide-FredriksenKamp/Vestheim28:49+9:04
9Kristian RyenUllensaker OL32:19+12:34
10Per SørbergFrogner OL32:40+12:55
11Gjermund Taje SkeieEidsvoll OL43:53+24:08

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.

Annonser

IOF Eventor