Norsk Orientering

Offisiell resultatliste for Raumar o-karusell 5 "Drømmemila"

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: Raumar o-karusell 5 "Drømmemila"
Arrangørorganisasjon: Raumar Orientering
Dato: onsdag 7 juni 2017

Drømmemila Herrer

25 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Tommy SkårbøUllensaker OL10:32
2Arne SaxhaugEidsvoll OL11:34+1:02
3Dag ØkernFrogner OL12:01+1:29
4Gjermund Taje SkeieEidsvoll OL12:25+1:53
5Øystein Bieltvedt SkeieEidsvoll OL12:36+2:04
6Emil Bjørnstad StrandEidsvoll OL12:44+2:12
7Tor StrandEidsvoll OL14:14+3:42
8Per SørbergFrogner OL14:47+4:15
9Roar SaxhaugEidsvoll OL14:52+4:20
10Trond Erik HovindUllensaker OL14:56+4:24
11Gaute FosstveitUllensaker OL15:14+4:42
12Terje BråtenUllensaker OL15:19+4:47
13Odd GundersenEIdsvoll OL15:27+4:55
14Simen SaxhaugEidsvoll OL15:37+5:05
15Terje AntonsenEidsvoll OL15:39+5:07
16Geir ElvhaugGjerdrum OL15:52+5:20
17Simen ElvhaugGjerdrum OL16:43+6:11
18Kristian RyenUllensaker OL20:14+9:42
19Jan SveenUllensaker OL20:41+10:09
20Jan Tore GundersenEidsvoll OL20:52+10:20
21Ole Henrik HytjanstorpEidsvoll OL22:06+11:34
22Knut SaxhaugEidsvoll OL24:21+13:49
23Ivar MonsrudNes OL29:21+18:49
24Brage FosstveitUllensaker OL30:12+19:40
25Ivar R SaxhaugEidsvoll OL39:19+28:47

Drømmemila Damer

12 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Mathilde SønsterudbråtenGjerdrum OL13:52
2Turid Kamstrup HovindUllensaker OL15:13+1:21
3Marita HernandezToten Troll15:33+1:41
4Trine Ruud BråtenUllensaker OL15:54+2:02
5Ida EngenNes OL18:18+4:26
6Hanne StensletUllensaker OL18:35+4:43
7Emma SkårbøUllensaker OL21:21+7:29
8Anne Grethe AustadUllensaker OL22:32+8:40
9Oda ChristensenEidsvoll OL24:19+10:27
10Tina ØkernFrogner OL27:55+14:03
11Bente AarhusNes OL35:37+21:45
Tina BjørnstadEidsvoll OLbrutt

Rekruttmila Herrer

5 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Erik SaxhaugEidsvoll OL7:30
2Ivar R SaxhaugEidsvoll OL8:00+0:30
3Aksel RueUllensaker OL9:07+1:37
4Thomas RyenUllensaker OL9:14+1:44
5Marius MyranEidsvoll OL9:40+2:10

Rekruttmila Damer

2 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Ella Sofie Gudim HaugGjerdrum OL7:00
2Erle FosstveitUllensaker OL8:17+1:17

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.

Annonser

IOF Eventor