Norsk Orientering

Offisiell resultatliste for Karusell 2

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: Karusell 2
Arrangørorganisasjon: Ålgård Orientering
Dato: torsdag 19 mai 2016

JK

1 900 m, 13 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Nora Byrkjedal Levang Ålgård Orientering 17:50 9:23
2 Torunn Laugaland Ålgård Orientering 22:01 +4:11 11:35
3 Helen Solheim Volden Ålgård Orientering 23:22 +5:32 12:17
4 Kristina Kleppa Ålgård Orientering 23:28 +5:38 12:21
5 Ida Sofie Nevland Ålgård Orientering 23:36 +5:46 12:25
6 Solveig Mæland Ålgård Orientering 25:00 +7:10 13:09
7 Marte K Fuglestad Ålgård Orientering 25:55 +8:05 13:38
8 Synne Vestvik Ålgård Orientering 28:09 +10:19 14:48
9 June Bøvik Ålgård Orientering 43:20 +25:30 22:48
10 Elvira Maudal Sævland Ålgård Orientering 46:09 +28:19 24:17
11 Andrine Maudal Sævland Ålgård Orientering 55:23 +37:33 29:08
Mille Sofie Eidsaa Ålgård Orientering diskvalifisert
Mari Solheim Volden Ålgård Orientering diskvalifisert

JL

2 500 m, 4 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Aud Hognestad Taksdal Ganddal IL 19:22 7:44
2 Anna Taksdal Ganddal IL 28:25 +9:03 11:22
3 Linda Mari Vestvik Ålgård Orientering 28:51 +9:29 11:32
4 Aina Solheim Ålgård Orientering 30:21 +10:59 12:08

GK

1 900 m, 7 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Magnus Bjerkreim Ålgård Orientering 14:48 7:47
2 Samuel A Stokkeland Ålgård Orientering 21:14 +6:26 11:10
3 Adrian Ueland Ålgård Orientering 22:11 +7:23 11:40
4 Marius Ueland Ålgård Orientering 27:29 +12:41 14:27
5 Bjørn William Pedersen Ålgård Orientering 43:12 +28:24 22:44
6 Jonathan Maudal Sævland Ålgård Orientering 54:34 +39:46 28:43
Alexander Maudal Sævland Ålgård Orientering diskvalifisert

GL

2 500 m, 7 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Terje Michaelsen Ålgård Orientering 18:57 7:34
2 Per Olav Haarr Ganddal IL 19:33 +0:36 7:49
3 Jan Einar Øvremo Ålgård Orientering 21:20 +2:23 8:32
4 Knut Taugbøl Ålgård Orientering 21:30 +2:33 8:36
5 Samuel Kleppa Ålgård Orientering 21:36 +2:39 8:38
6 Stein Undheim Ålgård Orientering 27:51 +8:54 11:08
7 Magne Mæland Ålgård Orientering 36:28 +17:31 14:35

GNY

1 000 m, 33 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Magnus Stene Ålgård Orientering 0:55 0:55
2 Ådne Søyland Ålgård Orientering 8:39 +7:44 8:39
3 Oscar Efteland Ålgård Orientering 9:11 +8:16 9:11
4 Gabriel Skurve Ålgård Orientering 9:28 +8:33 9:28
5 Skjalg K Fuglestad Ålgård Orientering 11:49 +10:54 11:49
6 Torjus Håland Ålgård Orientering 12:19 +11:24 12:19
7 Ola Håland Ålgård Orientering 12:41 +11:46 12:41
8 Jasper Herredsvela Ålgård Orientering 13:06 +12:11 13:06
9 Tobias Sletvold Ålgård Orientering 14:10 +13:15 14:10
10 Livar Oftedal Ålgård Orientering 15:16 +14:21 15:16
11 Sondre Hatteland Ålgård Orientering 16:01 +15:06 16:01
12 Olav Sirekrok Ålgård Orientering 16:53 +15:58 16:53
13 Rakel Risnes Ålgård Orientering 17:29 +16:34 17:29
14 Sjur Undheim Ålgård Orientering 17:31 +16:36 17:31
15 Brage Laugaland Ålgård Orientering 17:55 +17:00 17:55
16 Knut Halvor Amdal Ålgård Orientering 17:56 +17:01 17:56
17 Vetle Laugaland Ålgård Orientering 18:06 +17:11 18:06
18 Mads Håland Ålgård Orientering 18:28 +17:33 18:28
19 Jonas Hompeland Ålgård Orientering 19:58 +19:03 19:58
20 Oskar Sletvold Ålgård Orientering 20:03 +19:08 20:03
21 David Rønning Ålgård Orientering 20:50 +19:55 20:50
22 Magnus Rostøl Ålgård Orientering 22:14 +21:19 22:14
23 Trym Undheim Ålgård Orientering 22:37 +21:42 22:37
24 Leon Lomeland Ålgård Orientering 22:48 +21:53 22:48
25 Lars Oftedal Ålgård Orientering 23:21 +22:26 23:21
26 Garman Herredsvela Ålgård Orientering 23:35 +22:40 23:35
27 Vebjørn Oftedal Ålgård Orientering 24:07 +23:12 24:07
28 Morten Heigre Mæland Ålgård Orientering 24:42 +23:47 24:42
29 Jone Breiland Ålgård Orientering 26:20 +25:25 26:20
30 Martin Skurve Ålgård Orientering 27:50 +26:55 27:50
31 Pia Dørheim Ålgård Orientering 28:25 +27:30 28:25
32 Filip Sjo Ålgård Orientering 17:00:00 +16:59:05 17:00:00
32 Oliver Sjo Ålgård Orientering 17:00:00 +16:59:05 17:00:00

DNY

1 000 m, 42 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Orvar Ålgård Veen Ålgård Orientering 8:45 8:45
2 Ane Byrkjedal Levang Ålgård Orientering 10:20 +1:35 10:20
3 Ada C Stokkeland Ålgård Orientering 10:27 +1:42 10:27
4 Mari Vølstad Ålgård Orientering 12:42 +3:57 12:42
5 Amalie Sofie Kalsås Urstad Ålgård Orientering 14:12 +5:27 14:12
6 Sigrid Bakkelund Ålgård Orientering 14:59 +6:14 14:59
7 Ane Ålgård Veen Ålgård Orientering 15:03 +6:18 15:03
8 Sondre Skretting Ålgård Orientering 15:27 +6:42 15:27
9 Lea Stokkeland Ålgård Orientering 16:35 +7:50 16:35
10 Marte Wold Ålgård Orientering 17:30 +8:45 17:30
11 Ella Berge Ålgård Orientering 17:32 +8:47 17:32
12 Siri Håland Ålgård Orientering 17:36 +8:51 17:36
13 Ida Sofie Wold Ålgård Orientering 18:01 +9:16 18:01
14 Tonje Gjøse Ålgård Orientering 18:03 +9:18 18:03
15 Emma Risnes Ålgård Orientering 18:05 +9:20 18:05
16 Malena Sirekrok Ålgård Orientering 18:06 +9:21 18:06
17 Therese Alisa Lund Ålgård Orientering 18:27 +9:42 18:27
18 Amalie Bjordal Ålgård Orientering 19:10 +10:25 19:10
19 Ane Oline Bjordal Ålgård Orientering 19:16 +10:31 19:16
20 Stine Kleppa Ålgård Orientering 19:36 +10:51 19:36
21 Hedda Hompeland Ålgård Orientering 19:44 +10:59 19:44
22 Veronica Sunisa Lund Ålgård Orientering 19:59 +11:14 19:59
23 Anna Risnes Ålgård Orientering 20:40 +11:55 20:40
24 Ellie Welsh Ålgård Orientering 21:11 +12:26 21:11
25 Malin Sandslett Ålgård Orientering 21:18 +12:33 21:18
26 Fiona Welsh Ålgård Orientering 21:20 +12:35 21:20
27 Gina Myrheim Ålgård Orientering 21:49 +13:04 21:49
28 Emily Storvik Ålgård Orientering 21:54 +13:09 21:54
29 Magdalena Zwolinska Ålgård Orientering 21:56 +13:11 21:56
30 Martine Rostøl Ålgård Orientering 22:02 +13:17 22:02
31 Frida Slettebø Ålgård Orientering 23:41 +14:56 23:41
32 Lineah Slettebø Ålgård Orientering 23:52 +15:07 23:52
33 Maren Oftedal Ålgård Orientering 24:33 +15:48 24:33
34 Maiken Rode Ålgård Orientering 25:17 +16:32 25:17
35 Marthe Heigre Mæland Ålgård Orientering 25:23 +16:38 25:23
36 Hanna Vølstad Ålgård Orientering 28:21 +19:36 28:21
37 Sunniva Hjertevik Ålgård Orientering 28:24 +19:39 28:24
38 Thea Falk Ålgård Orientering 28:28 +19:43 28:28
39 Selma Knarvik-Sæther Ålgård Orientering 28:33 +19:48 28:33
40 Ihne Rode Ålgård Orientering 36:17 +27:32 36:17
41 Elise Ikdahl Sandslett Ålgård Orientering 47:41 +38:56 47:41
42 Ingrid Skretting Ålgård Orientering 58:04 +49:19 58:04

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.

Annonser

IOF Eventor