Norsk Orientering

Offisiell resultatliste for Karusell 1

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: Karusell 1
Arrangørorganisasjon: Ålgård Orientering
Dato: torsdag 28 april 2016

JK

2 000 m, 4 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Aina Solheim Ålgård Orientering 27:10 13:35
2 Marte K Fuglestad Ålgård Orientering 34:44 +7:34 17:22
3 Siri Håland Ålgård Orientering 45:34 +18:24 22:47
4 Solveig Mæland Ålgård Orientering 56:00 +28:50 28:00

JL

3 000 m, 3 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Aud Hognestad Taksdal Ganddal IL 31:02 10:20
2 Anna Taksdal Ganddal IL 39:50 +8:48 13:16
3 Ann Torill Bakken Statoil BIL 43:41 +12:39 14:33

GK

2 000 m, 3 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Torbjørn Ravndal Ålgård Orientering 30:08 15:04
2 Samuel A Stokkeland Ålgård Orientering 43:04 +12:56 21:32
3 187043 U1 Ukjent løper187043 Ålgård Orientering 45:34 +15:26 22:47

GL

3 000 m, 3 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Per Olav Haarr Ganddal IL 30:25 10:08
2 Jan Einar Øvremo Ålgård Orientering 32:29 +2:04 10:49
3 Sturla Stokkeland Ålgård Orientering 34:50 +4:25 11:36

GNY

1 200 m, 30 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Torjus Håland Ålgård Orientering 10:13 8:30
2 Jasper Herredsvela Ålgård Orientering 13:19 +3:06 11:05
3 Skjalg K Fuglestad Ålgård Orientering 14:14 +4:01 11:51
4 Garman Herredsvela Ålgård Orientering 15:13 +5:00 12:40
5 Livar Oftedal Ålgård Orientering 17:11 +6:58 14:19
6 Vebjørn Oftedal Ålgård Orientering 19:21 +9:08 16:07
7 Lars Vigre Ålgård Orientering 19:58 +9:45 16:38
8 Orvar Aalgaard Veen Ålgård Orientering 20:26 +10:13 17:01
8 223870 U1 Ukjent løper223870 Ålgård Orientering 20:26 +10:13 17:01
10 Jonas Hompland Ålgård Orientering 20:46 +10:33 17:18
11 189163 U1 Ukjent løper189163 Ålgård Orientering 20:56 +10:43 17:26
12 189178 U1 Ukjent løper189178 Ålgård Orientering 21:11 +10:58 17:39
13 Oskar Sletvold Ålgård Orientering 21:12 +10:59 17:40
14 Ola Håland Ålgård Orientering 21:18 +11:05 17:45
15 Lars Oftedal Ålgård Orientering 21:27 +11:14 17:52
16 Tobias Sletvold Ålgård Orientering 22:01 +11:48 18:20
17 Sondre Hatteland Ålgård Orientering 22:16 +12:03 18:33
18 Brage Laugaland Ålgård Orientering 24:20 +14:07 20:16
19 Knut Halvor Amdal Ålgård Orientering 24:52 +14:39 20:43
20 189162 U1 Ukjent løper189162 Ålgård Orientering 25:03 +14:50 20:52
21 Olav Sirekrok Ålgård Orientering 25:07 +14:54 20:55
22 Øyvind Slettebø Ålgård Orientering 25:14 +15:01 21:01
23 Vetle Laugaland Ålgård Orientering 25:16 +15:03 21:03
24 Bjørn William Pedersen Ålgård Orientering 26:53 +16:40 22:24
24 Håvard Pedersen Ålgård Orientering 26:53 +16:40 22:24
26 Morten Heigre Mæland Ålgård Orientering 29:07 +18:54 24:15
27 Endre Carlsen Ålgård Orientering 32:10 +21:57 26:48
28 Jone Breiland Ålgård Orientering 39:50 +29:37 33:11
29 Mads Håland Ålgård Orientering 46:36 +36:23 38:50
223877 U1 Ukjent løper223877 Ålgård Orientering diskvalifisert

DNY

1 200 m, 36 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Mille Sofie Eidsaa Ålgård Orientering 13:45 11:27
2 Malena Sirekrok Ålgård Orientering 13:48 +0:03 11:30
3 Marte Wold Ålgård Orientering 14:19 +0:34 11:55
4 Julie Berge Ålgård Orientering 17:19 +3:34 14:25
5 Helen Solheim Volden Ålgård Orientering 18:12 +4:27 15:10
6 Ida Sofie Wold Ålgård Orientering 18:13 +4:28 15:10
7 Kristina Kleppa Ålgård Orientering 18:29 +4:44 15:24
8 Ane Byrkjedal Levang Ålgård Orientering 18:45 +5:00 15:37
9 Amalie Sofie Urstad Ålgård Orientering 19:05 +5:20 15:54
10 Maren Oftedal Ålgård Orientering 19:40 +5:55 16:23
11 Veronica Sunisa Lund Ålgård Orientering 19:59 +6:14 16:39
12 Mari Solheim Volden Ålgård Orientering 20:18 +6:33 16:55
13 Sunniva Aalgaard Veen Ålgård Orientering 20:24 +6:39 17:00
14 Hedda Hompland Ålgård Orientering 20:47 +7:02 17:19
15 Amalie Olme Bjordal Ålgård Orientering 21:07 +7:22 17:35
16 Ane Olme Bjordal Ålgård Orientering 21:20 +7:35 17:46
17 Ihne Rode Ålgård Orientering 21:22 +7:37 17:48
18 Maiken Rode Ålgård Orientering 21:47 +8:02 18:09
19 Malin Nevland Ålgård Orientering 23:04 +9:19 19:13
20 Ella Berge Ålgård Orientering 23:28 +9:43 19:33
21 Rakel Risnes Ålgård Orientering 23:43 +9:58 19:45
22 Mari Sirekrok Ålgård Orientering 25:09 +11:24 20:57
23 Frida Slettebø Ålgård Orientering 25:26 +11:41 21:11
24 Hannah Mork Ålgård Orientering 25:27 +11:42 21:12
24 Julie Mork Ålgård Orientering 25:27 +11:42 21:12
26 Anna Risnes Ålgård Orientering 27:21 +13:36 22:47
27 Ida Sofie Nevland Ålgård Orientering 28:46 +15:01 23:58
28 Ingrid Skretting Ålgård Orientering 28:54 +15:09 24:05
29 Viktoria Fanuelsen Ålgård Orientering 29:05 +15:20 24:14
30 Gina Myrheim Ålgård Orientering 29:59 +16:14 24:59
30 Magdalena Zwolnska Ålgård Orientering 29:59 +16:14 24:59
32 Marthe Heigre Mæland Ålgård Orientering 32:24 +18:39 27:00
33 Hanna Vølstad Ålgård Orientering 34:50 +21:05 29:01
Ane Aalgaard Veen Ålgård Orientering diskvalifisert
Julie Gilje Ålgård Orientering diskvalifisert
Mari Vølstad Ålgård Orientering diskvalifisert

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.

Annonser

IOF Eventor