Norsk Orientering

Offisiell resultatliste for 1. sprintløp/nybyrjarkarusell

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: 1. sprintløp/nybyrjarkarusell
Arrangørorganisasjon: Stord Orientering
Dato: tirsdag 12 april 2016

D-sprint

1 700 m, 12 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Irinja Almås Stord Orientering 17:06 10:03
2 Malene Øen Stord Orientering 17:57 +0:51 10:33
3 Linda Rykkje Stord Orientering 18:50 +1:44 11:04
4 Arnfrid Skjæveland Stord Orientering 19:01 +1:55 11:11
5 Annie Myhre Stord Orientering 21:09 +4:03 12:26
6 Nina Hagerup Stord Orientering 21:23 +4:17 12:34
7 Edel Slettemark Stord Orientering 21:26 +4:20 12:36
8 Kristine Vad Stord Orientering 23:04 +5:58 13:34
9 Mette Fitjar Fitjar IL 25:36 +8:30 15:03
10 Nina Mæland Polden Stord Orientering 26:22 +9:16 15:30
11 Elisabeth S. Berg Stord Orientering 27:00 +9:54 15:52
12 Marie Aasheim Stord Orientering 30:38 +13:32 18:01

D-12N

1 000 m, 9 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
0 Emily Almås Stord Orientering 13:34 13:34
0 Selma Andresen Stord Orientering 10:01 10:01
0 Sigrid S. Berg Stord Orientering 10:40 10:40
0 Anna Fitjar Hjelle Fitjar IL 16:27 +2:53 16:27
0 Emma Fitjar Hjelle Fitjar IL 12:55 12:55
0 Erika Jæger Stord Orientering 11:27 11:27
0 Anna S. Nilsen Stord Orientering 23:32 +9:58 23:32
0 Tonje Rykkje Stord Orientering 7:52 7:52
0 Leonora O. Westerheim Stord Orientering 23:30 +9:56 23:30

D13-16N

1 000 m, 1 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Ingrid Grimstad Stord Orientering 6:01 6:01

H-sprint

1 700 m, 24 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Stian Rykkje Stord Orientering 11:16 6:37
2 Sveinung Rykkje Stord Orientering 12:58 +1:42 7:37
3 Henrik Ottesen Stord Orientering 13:45 +2:29 8:05
4 Jarle Haugland Stord Orientering 15:35 +4:19 9:10
5 Even Rolfsnes Stord Orientering 16:06 +4:50 9:28
6 Ingvar Rafdal Stord Orientering 16:53 +5:37 9:55
7 Jon Magne Bratseth Stord Orientering 17:01 +5:45 10:00
8 Jarle Halland Stord Orientering 17:21 +6:05 10:12
9 Martin Stautland Stord Orientering 18:57 +7:41 11:08
10 Øyvind Skålevik Fitjar IL 19:19 +8:03 11:21
11 Rune Vassenden Halsnøy OL 20:25 +9:09 12:00
12 Harald Westerheim Fitjar IL 21:02 +9:46 12:22
13 Stian Bratseth Stord Orientering 21:14 +9:58 12:29
14 Ivan Krutikov Stord Orientering 21:44 +10:28 12:47
15 Jonny Huse Stord Orientering 23:29 +12:13 13:48
16 Øyvind Gaute Berg Stord Orientering 24:46 +13:30 14:34
17 Ingolf Dybvik Stord Orientering 24:52 +13:36 14:37
18 Asle Skulstad Stord Orientering 24:59 +13:43 14:41
19 Harald Haugen Stord Orientering 28:38 +17:22 16:50
20 Johannes Andersen Stord Orientering 28:42 +17:26 16:52
21 Jørgen Westerheim Stord Orientering 28:47 +17:31 16:55
22 Jonas E. Vørøs Stord Orientering 40:48 +29:32 24:00
Jon Ingvar Skjolde Onarheim IL diskvalifisert
Steinar Slettemark Stord Orientering diskvalifisert

H-12N

1 000 m, 8 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
0 Magnus Andresen Stord Orientering 12:11 12:11
0 Erik S. Berg Stord Orientering 9:23 9:23
0 Noah Gullberg Stord Orientering 12:26 +0:15 12:26
0 Ludvik N. Haugland Stord Orientering 12:19 +0:08 12:19
0 Emil Vad Hella Stord Orientering 13:05 +0:54 13:05
0 Ola Vad Hella Stord Orientering 12:37 +0:26 12:37
0 Jon Fitjar Hjelle Fitjar IL 12:38 +0:27 12:38
0 Ola Fitjar Hjelle Fitjar IL 16:18 +4:07 16:18

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.

Annonser

IOF Eventor