Norsk Orientering

Offisiell resultatliste for Raumar o-karusell, 6. løp, Drømmemila

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: Raumar o-karusell, 6. løp, Drømmemila
Arrangørorganisasjon: Raumar Orientering
Dato: onsdag 10 juni 2015

Rekrutt Herrer

7 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff
1 Christoffer Sletten Ullensaker OL 6:06
2 Mathias Andreassen Ullensaker OL 7:05 +0:59
3 Brage Fosstveit Ullensaker OL 9:21 +3:15
4 Erik Dehli Saxhaug Eidsvoll OL 9:41 +3:35
5 Alvin Andersen Maribo Eidsvoll OL 9:49 +3:43
6 Alexander Sletten Ullensaker OL 9:52 +3:46
7 Kevin Rommetvedt Eidsvoll OL 9:53 +3:47

Rekrutt Damer

12 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff
1 Sigrid Hoelsæter Eidsvoll OL 9:34
2 Eirill Andersen Maribo Eidsvoll OL 9:37 +0:03
3 Nora Sørberg Frogner IL 9:54 +0:20
4 Emma Bøyesen Ullensaker OL 10:43 +1:09
5 Sigrid Skaramyren Ullensaker OL 10:44 +1:10
6 Eirill Andersen Maribo Eidsvoll OL 11:16 +1:42
7 Solvor Bjørge Ullensaker OL 12:17 +2:43
8 Maia Johanne Krogvold Eidsvoll OL 13:02 +3:28
8 Aniken Rynning Eidsvoll OL 13:02 +3:28
10 Elise Guttervik Eidsvoll OL 14:35 +5:01
11 Nora Østnor Bjerke Eidsvoll OL 14:40 +5:06
12 Erle Fosstveit Ullensaker OL 17:16 +7:42

Drømmemila Herrer

36 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff
1 Sondre Ruud Bråten Nydalens SK 11:28
2 Geir Øien Ringsaker OK 11:47 +0:19
3 Tor-Arve Strand Eidsvoll OL 13:35 +2:07
4 Roar Saxhaug Eidsvoll OL 15:04 +3:36
5 Terje Bråten Ullensaker OL 15:28 +4:00
6 Arne Saxhaug Eidsvoll OL 15:52 +4:24
7 Ottar Moum Larsen Ullensaker OL 16:09 +4:41
8 Knut Saxhaug Eidsvoll OL 16:26 +4:58
9 Geir Johan Andersen Eidsvoll OL 16:31 +5:03
10 Terje Antonsen Eidsvoll OL 18:42 +7:14
11 Emil Bjørnstad Strand Eidsvoll OL 20:38 +9:10
12 John Thomas Petersen Nittedal OL 21:36 +10:08
13 Odd Gundersen Eidsvoll OL 21:41 +10:13
14 Tor Strand Eidsvoll OL 21:42 +10:14
15 Knut Engen Nes OL 21:44 +10:16
16 Andreas Sedin Ullensaker OL 22:21 +10:53
17 Simen Dehli Saxhaug Eidsvoll OL 24:19 +12:51
18 Håvard Gundersen Eidsvoll OL 24:20 +12:52
19 Christoffer Sletten Ullensaker OL 28:43 +17:15
20 Joakim Ryen Ullensaker OL 31:13 +19:45
21 Odd Erik Rommetvedt Eidsvoll OL 31:38 +20:10
22 Gaute Fosstveit Ullensaker OL 34:17 +22:49
23 Erlend Bjørge Bogstad Ullensaker OL 34:49 +23:21
24 Kristian Ryen Ullensaker OL 36:43 +25:15
25 Jon Erik Johnsen Eidsvoll OL 37:54 +26:26
26 Per Sørberg Frogner IL 39:35 +28:07
27 Ivar Monsrud Nes OL 41:36 +30:08
28 Jan Tore Gundersen Eidsvoll OL 44:37 +33:09
29 Herman Sedin Ullensaker OL 47:05 +35:37
30 Mathias Andreassen Ullensaker OL 47:26 +35:58
31 Alexander Sletten Ullensaker OL 47:32 +36:04
32 Ove Werner Eidsvoll OL 56:59 +45:31
33 Alvin Andersen Maribo Eidsvoll OL 1:18:33 +1:07:05
34 Kevin Rommetvedt Eidsvoll OL 1:18:37 +1:07:09
Robert Øksnes Gjerdrum OL diskvalifisert
Vidar Furuseth Eidsvoll OL diskvalifisert

Drømmemila Damer

14 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff
1 Anne Kamstrup Hovind Ullensaker OL 14:48
2 Turid Kamstrup Hovind Ullensaker OL 16:24 +1:36
3 Tiril Ruud Bråten Ullensaker OL 20:06 +5:18
4 Mari Hernandez OL Toten-Troll 29:01 +14:13
5 Kari Kamstrup Hovind Ullensaker OL 29:08 +14:20
6 Hege Norstad Maribo Eidsvoll OL 31:40 +16:52
7 Eli Anne Nyerød Nes OL 36:11 +21:23
8 Karen Marie Nyerød Nes OL 36:15 +21:27
9 Sigrid Sedin Ullensaker OL 45:08 +30:20
10 Emma Bøyesen Ullensaker OL 46:18 +31:30
11 Sigrid Skaramyren Ullensaker OL 46:22 +31:34
12 Bente Aarhus Nes OL 46:53 +32:05
13 Sigrid Hoelsæter Eidsvoll OL 1:00:43 +45:55
14 Tina Bjørnstad Eidsvoll OL 1:02:15 +47:27

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.

Annonser

IOF Eventor