Norsk Orientering

Offisiell resultatliste for Nattcup 2

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: Nattcup 2
Arrangørorganisasjon: Vingelen IL
Dato: torsdag 25 september 2014

1,5 N

1 310 m, 6 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Lars Horten Jordet Vingelen IL 12:19 9:24
2 Bente Horten Vingelen IL 12:25 +0:06 9:28
3 Mads  Berg jr IL Nansen 17:01 +4:42 12:59
4 May Grete Smedås IL Nansen 22:21 +10:02 17:03
5 Inge Morten Smedås IL Nansen 22:23 +10:04 17:05
6 Andrea Sæther Verdenius Vingelen IL 22:35 +10:16 17:14

3 KM

3 180 m, 12 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Anne Meli Os IL 31:21 9:51
2 Tore Stubbe Tynset IF 34:20 +2:59 10:47
3 Bjørn Ivar Ryen Vingelen IL 37:12 +5:51 11:41
4 Kari Osmoen Os IL 37:16 +5:55 11:43
5 Jorun Bækken Os IL 38:19 +6:58 12:02
6 Kasper Ramlo Os IL 39:13 +7:52 12:19
7 Eline Horten Jordet Vingelen IL 39:25 +8:04 12:23
8 Leif Jordet Vingelen IL 39:30 +8:09 12:25
9 Otto Engebakken Vingelen IL 45:49 +14:28 14:24
10 Oddvar Erlien Vingelen IL 57:32 +26:11 18:05
11 Per Olaf Tangen Fana IL 1:03:25 +32:04 19:56
Ragnhild Dåsnes Os IL diskvalifisert

5 KM

4 910 m, 7 startende deltakere
Plass Navn Organisasjon Tid Diff Km-tid
1 Jon Arve U Engebakken Vingelen IL 33:06 6:44
2 Arild Bjarkø Os IL 36:15 +3:09 7:22
3 Gerard Kort Os IL 43:23 +10:17 8:50
4 Per Engebakken IL Nansen 46:45 +13:39 9:31
5 Thomas Kort Os IL 49:59 +16:53 10:10
6 Atle Berg IL Nansen 50:57 +17:51 10:22
7 Idun Bækken Os IL 59:40 +26:34 12:09

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.

Annonser

IOF Eventor