Norsk Orientering

Offisiell resultatliste for HL kveldssamling 1 med 3D-O

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: HL kveldssamling 1 med 3D-O
Arrangørorganisasjon: Freidig
Dato: torsdag 3 januar 2019

D13-16

16 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Mari EidsmoFreidig13:34
2Ane Malene KolstadFreidig15:46+2:12
3Mathea Spets StorhovFreidig16:22+2:48
4Una KittilsenFreidig17:51+4:17
5Anna Aurora NolteFreidig18:48+5:14
6Solveig Louise NissenFreidig20:22+6:48
7Maria Strømdal WikFreidig22:29+8:55
8Malin Nordgård LeirenByåsen IL23:34+10:00
9Sigrid HaugskottOL Trollelg23:36+10:02
10Tora KittilsenFreidig26:18+12:44
11Marita AskeFreidig28:24+14:50
12Astrid Berge MjølhusOL Trollelg28:44+15:10
13Vilde Talgø-KristiansenFreidig35:07+21:33
14Nora HalvorsenFreidig37:20+23:46
15Marie Wollan BenumByåsen IL37:48+24:14
16Tina UglemsmoSelbu OK44:24+30:50

H13-16

36 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Petter Andreas LonaWing OK11:55
2Erlend AuneByåsen IL14:39+2:44
3Kristoffer Strømdal WikFreidig15:34+3:39
4Emil Reinertsen LeroyerFreidig16:30+4:35
5Kristoffer LerliMelhus IL17:00+5:05
6Iver Dalsaune ThunFreidig17:23+5:28
7August Hopstad NykvistWing OK17:38+5:43
8Sverre HellevikFreidig18:06+6:11
9Tristan HalvorsenFreidig18:11+6:16
10Vegard Ulseth SylteFreidig18:33+6:38
11Tord RomundstadNidarøst OK19:59+8:04
12Anders TørumSelbu OK20:29+8:34
13Vegard Lereim StorliFreidig20:44+8:49
14Kasper Sæterhaug KnudsenFreidig21:17+9:22
15Alf Petter LynumFreidig21:40+9:45
16Magne GuttvikWing OK22:05+10:10
17Herman Bruchmüller SundtByåsen IL23:15+11:20
18Jørgen AuneByåsen IL23:19+11:24
19Loke Strøm HaugsnesWing OK24:09+12:14
20Sofus H LindWing OK24:41+12:46
21Jakob Jøsang WithWing OK25:19+13:24
22Sander M JensenByåsen IL28:24+16:29
23Åsa BullByåsen IL28:26+16:31
24Ådne StordalByåsen IL28:32+16:37
25Hallvard HellevikFreidig28:51+16:56
26Aslak MoxnessByåsen IL31:42+19:47
27Håkon Wærnes ØfstiMelhus IL32:50+20:55
28Vebjørn Bergh-HansenByåsen IL34:44+22:49
29Aksel VikenByåsen IL35:49+23:54
30Kasper LodgaardByåsen IL37:47+25:52
31Odin GåsvikNidarøst OK1:08:38+56:43
Emil GrønliFreidigdiskvalifisert
Jone Ingebrigt Sirum SamlandSelbu OKdiskvalifisert
Ørjan SæterMelhus ILdiskvalifisert
Oskar StorlerMelhus ILdiskvalifisert
Lars Erik UglemsmoSelbu OKdiskvalifisert

Gjester

23 startende deltakere
PlassNavnOrganisasjonTidDiff
1Johannes Karstein MidtbøWing OK12:29
2Eivind LonaWing OK12:42+0:13
3Asbjørn Magnus MidtbøWing OK13:47+1:18
4Marcus BullByåsen IL14:53+2:24
5Torgeir AuneByåsen IL16:14+3:45
6Terje MidtbøWing OK16:30+4:01
7Kristin HaugskottOL Trollelg17:28+4:59
8Mari Angell-PetersenFreidig20:14+7:45
9Øystein WiggenByåsen IL20:15+7:46
10Mette Resell NolteFreidig22:17+9:48
11Kjersti Elisabeth MidtbøWing OK22:54+10:25
12Margot Bolstad LynumFreidig25:01+12:32
13Heidi ArnesenFreidig26:09+13:40
14Randi LillealternFreidig27:10+14:41
15Vegard HansenByåsen IL27:59+15:30
16Torunn Spets StorhovFreidig30:37+18:08
17John LerliMelhus IL31:07+18:38
Rune VikenByåsen ILdiskvalifisert
Atle PedersenMelhus ILdiskvalifisert
Skjalg StordalByåsen ILdiskvalifisert
Børge LeirenByåsen ILdiskvalifisert
Marius Leine WithNOTEAMdiskvalifisert
Thomas Berge MjølhusOL Trollelgdiskvalifisert
Elisabeth StørsethSelbu OKikke startet

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.

Annonser

IOF Eventor