Norsk Orientering

Offisiell resultatliste for Raumar O-karusell 3 - "Drømmemila"

ArrangementsinformasjonVis resultatliste per klasseVis resultatliste per organisasjonPresseresultaterLast opp GPS-sporSkriv ut

Arrangementets navn: Raumar O-karusell 3 - "Drømmemila"
Arrangørorganisasjon: Raumar Orientering
Dato: onsdag 30 mai 2018

Eidsvoll OL

29 startende deltakere
PlassNavnKlasseTidDiff
1Lars Kristiansen DokkenRekruttmila Herrer (9)4:55
2Erik SaxhaugRekruttmila Herrer (9)7:54+2:59
3Ivar R SaxhaugRekruttmila Herrer (9)8:54+3:59
4Per Taje SkeieRekruttmila Herrer (9)9:05+4:10
4Øystein Bieltvedt SkeieDrømmemila Herrer (44)12:09+2:23
5Simen SaxhaugDrømmemila Herrer (44)12:39+2:53
5Alfred Røyse SaxhaugRekruttmila Herrer (9)13:10+8:15
6Fredrik StensbyRekruttmila Herrer (9)27:49+22:54
7Max HansenRekruttmila Herrer (9)27:51+22:56
8Tom Arne AndersenDrømmemila Herrer (44)13:03+3:17
11Hege Norstad MariboDrømmemila Damer (17)19:23+7:42
12Terje AntonsenDrømmemila Herrer (44)13:38+3:52
13Roar SaxhaugDrømmemila Herrer (44)14:07+4:21
15Geir AndersenDrømmemila Herrer (44)14:36+4:50
16Gjermund Taje SkeieDrømmemila Herrer (44)14:41+4:55
17Tina BjørnstadDrømmemila Damer (17)48:30+36:49
17Tor StrandDrømmemila Herrer (44)15:07+5:21
21Odd GundersenDrømmemila Herrer (44)16:10+6:24
23Knut SaxhaugDrømmemila Herrer (44)16:59+7:13
25Svein AndersenDrømmemila Herrer (44)17:19+7:33
29Kevin RommetvedtDrømmemila Herrer (44)19:52+10:06
30Erling AmdahlDrømmemila Herrer (44)19:57+10:11
32Jan Tore GundersenDrømmemila Herrer (44)21:39+11:53
35Even EnghDrømmemila Herrer (44)27:53+18:07
Sigurd StensbyRekruttmila Herrer (9)diskvalifisert
Mattis HansenRekruttmila Herrer (9)diskvalifisert
Didrik BredesenDrømmemila Herrer (44)diskvalifisert
Tom EidsæthterDrømmemila Herrer (44)diskvalifisert
Arne SaxhaugDrømmemila Herrer (44)diskvalifisert

Ved feil i resultatlisten, kontakt arrangørklubben.

Annonser

IOF Eventor